Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan pofoztam fel az ex barátnőmet?
Figyelt kérdés
2 éve jártunk, azóta vártunk a szexszel, mivel ő nem akarja elsietni, szűzen akar házasodni.most kiderült, hogy 2 hónapja megcsalt2013. máj. 13. 08:01
21/35 anonim válasza:
H/lye kérdés volt, utána láttam csak, hogy ex..
22/35 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kértem, szeretem, szeretné folytatni. Nem tudom, mi lenne a jó. Dugjam meg és dobjam, vagy bocsássak meg?
2013. máj. 13. 15:55
23/35 anonim válasza:
Nehogy megbocsáss. Ugyanúgy megtenné veled újra. Még véletlenül se bocsáss meg neki. Felejtsd el, és keress olyat, aki megérdemel téged.
24/35 anonim válasza:
Szerintem tegyél úgy mintha megbocsájtottál volna és nagyon keményen keféld meg!Komolyan!Ez kijár neked hogy egyszer legalább megb@szd.Bosszuból úgy megb@sznám a helyedbe hogy annak a rendje.Aztán megmondanám neki fel lehet öltözni és el ballaghat.Hülye vagy ha egyszer nem keféled meg legalább.
25/35 anonim válasza:
Aljas férgek, főleg az uccsó...undorítóak vagytok, és még itt csodálkoztok, hogy nincs barátnőtök/nem áll fel/ stb???
Mi a, hogy keményen kefélje meg??? Mégis csak egy emberi lény!! Amit tett, az nem túl kedves dolog (finoman fogalmazva) , de te, kérdező egy szánalmas alak vagy, remélem még jópáran átbasznak és megcsalnak, mert amíg nem változol, és nőket versz meg kefélsz meg bosszúból, addig egy kis lúzer selejt maradsz!
26/35 A kérdező kommentje:
nem vertem meg, enyhe pofon volt, elment látleletet vetetni, de nem látott az orvos semmi nyomot
2013. máj. 13. 17:07
27/35 anonim válasza:
Még orvoshoz is ment? Pláne féreg vagy....istenem, ettől megnőtt a farkad, hogy megütöttél egy nőt? Ennyire sivár az életed...hát gratulálok!
28/35 anonim válasza:
"elment látleletet vetetni, de nem látott az orvos semmi nyomot"
:XDDDDD Hát ez szédület. Kisöreg, menekülj ettől a libától.
29/35 anonim válasza:
27-es. te még komolyan a lányt véded? jézusom!
kérdező, ha nem lenne lelkiismeret furdalásod, ha jól megdugnád és utána elhagynád, hát hajrá, megérdemled!
N
30/35 A kérdező kommentje:
de szerelmes vagyok
2013. máj. 13. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!