Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek bocsánatot?
elég nehezen tudom megfogalmazni amit érzek..meg nem vagyok annyira nyálas..sőt.. lehet kicsit szánalmas, de valaki megtudná nekem írni 'szépen'? a volt barátomnak,hogy mit írjak? vagy hogy ti hogyan csinálnátok?
2 hónapig jártunk, de nagyon megszerettem, de elrontottam (szakítottam vele) de utána megint összejöttünk de folyamatosan veszekedtünk, szinte már megutált. azóta új barátom van de benne is csak őt keresem, és folyamatosan csak rá gondolok. ami miatt elég rosszul érzem magam .. meg sajnálom a másik srácot is. de érte bármit feladnék. a szakítás óta nem is beszéltünk, de nagyon hiányzik, nem tellik el úgy 10 perc hogy ne gondolnék rá.. nemtom hogy ő még akar-e egyáltalán tőlem valamit mert ő szakított 'mert h nincs ideje rám' de ez csak kifogásnak tűnik. azóta nem is beszéltünk.. de én nem bírom már így..
Hát nem tudom, két hónap szar kapcsolat ilyen hatással? Hány éves vagy? 13?
Szerintem inkább hagyd szegény srácot, azért szakított másodszorra, mert belátta, hogy nem működik
16 évesek vagyunk.
de nemtom, benne télleg valami nagyon megfogott.. vagyis előző barátaim közül se szerettem senkit ennyire mint őt és olyan rövid az élet..nem akarok nélküle élni:/ meg az a baj hogy nagyon makacs vagyok és írni sem merek neki.. félek h csak jobban megutál. de nemtudom honnan tudhatnám meg hogy őt egyáltalán érdeklem-e még. mert közös haverunk sincs akitől megtudnám kérdezni:/
Szerintem az a legerősebb, ha minden sallangtól mentesen egyszerűen oda állsz a szeme elé, és bele mondod
>Bocsáss meg
Nem kell utána hogy "hülye voltam", "elrontottam" "...de...", semmi. Ha mond valamit mond, ha nem nem, remélhetőleg leesik neki ebből hogy te neked nem maradt már más csak annyi hogy a bocsánatát odaadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!