Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjek bocsánatot egy lánytól?
ne kerj tole bocsanatot tobbszor
csak beszelgess vele normalisan, mint akarmelyik masik fiu lennel es nem is tortent volna semmi
amugy most nem vilagos hogy szeretnel tole valamit, vagy csak azt akarod, hogy ne haragudjon rad
2.válaszoló: Igen értem a se--be rugás lényegét nagyonis :) Am tudom hogy a kapcsolatunkal van a hiba, de azért kérdeztem mert lehet én csinálom rosszul a dolgokat:// 6/7 : én 15 éves vagyok a lány meg majd most lesz 14 sztem :) És abban igazad van hogy lehet szeretetet kér, de sztem teljesen össze van zavarodva. Mikor velem beszél olyan furcsa, nem mer sokszor a szemembe nézni, És mikor nekiállunk beszélgetni kinosan érzi magát, elpirul és a hosszú beszélgetésből, elég rövid lesz. Am facebookon pl multkor 4 órát beszéltem vele, de a valóságba nem megy mert, látom rajta hogy kinosan érzi magát valamiért.
7/7:Hát kétszer vesztettem el a fejem öszintén megmondom. Egyszer mikor oda ültem mellé és megfogtam a kezét csak mosolygott és elforditotta a barátnője felé a fejét, és eltakarta az arcát. Láttam rajta hogy nagyon szégyellős volt. Másodszor átkaroltam. Hát egy 10 másodpercog fogtam át és szép lassan felém nézett. Aztán láttam hogy nagyon kinos neki ez a helyzet és elült. És aztán néha rámpillantott. Meg mindig azthitte hogy róla beszélek. Am így összegezve nagyon szégyellős volt, és szégyellősen mosolygott. És most mit tegyek?? menjek oda hozzá és kérjek bocsánatot? És ha megint semmibe vesz? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!