Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket mennyire zavarna egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire zavarna egy kapcsolatban az Ex kérdés?

Figyelt kérdés
h tartják a kapcsolatot jól el vannak és nem csak telón v fbon tartják a kapcsolatot hanem néha találkoznak is. és a lány szereti az új ismeretségeket is.
2013. máj. 12. 11:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Dehogy kell hozzá találkozni! Ott a facebook meg a telefon. Nehogymár rózsacsokorral akarja felköszönteni!!

Amúgy felnőtt értelmes ember szerintem békében zárja le a kapcsolatait attól, hogy zsétmentünk még ismerem mint embert miért ne köszönhetném fel ha a keresztanyám szomszédasszonyának is tudok irni köszöntőt miért lenne az ex kivétel?? Ugyanolyan ismerősöm mint bárki más. Addig fújok rá mig tul nem vagyok rajta. Engem letiltott az exem pedig az összes korábbi barátnőjével barátok maradtak és felhivja minden alkalomkor. Engem mégis kitörölt az életéből pedig ez is békés szakitás volt. Én addig töröltem őket mig túl nem lettem rajtuk akkor visszavettem és azóta néha beszélünk teljesen normális ismeretségi kapcsolat van köztünk. Szerintem igy kel llezárni egy kapcsolatot nem ugy h többé soha ne lássam. A múltam része nem tudom kitörölni. Nem szeretek felégetni végleg magam mögött hidakat. Elfér az ott.

2013. máj. 12. 12:17
 12/23 anonim ***** válasza:
Csak addig ragaszkodom a "számomra meghaltál" verzióhoz amíg túl nem léptem rajta. Remélem az exem is visszavesz majd ha telik az idő múlik a harag és szépülnek az érzések. Nem értem őt mert békés elválás volt és mennyire mondogatta, hogy ő szeret jóban maradni az exeivel barátságban is akár erre ezt csinálja velem...VIzet prédikál bort iszik mint a többi pasi :(
2013. máj. 12. 12:20
 13/23 A kérdező kommentje:
Persze...pont ez az elfér...csak nem mindegy hogy hogy! meg a másik h barátok maradtunk még ez is beleférne csak kicsit ritkábban keresnék egymást de az lenne a legjobb ha egyáltalán nem...
2013. máj. 12. 12:22
 14/23 A kérdező kommentje:
Persze azt is megérteném h jóba van az exével mert nem jár senkivel de mi járunk
2013. máj. 12. 12:29
 15/23 anonim ***** válasza:
Minél jobban bízol a párodban annál nagyobb szabadságot adsz neki ebben a tekintetben is. Ha teljesen eltiltanád tőle azzal csak magad alatt vágod a fát. Van egy határ, amit te állithatsz be ha vagy olyan viszonyban a pároddal hogy engedelmeskedjen neked. Nekem azt mondta teljesen perfektnek kéne lenni a kapcsolatunknak, hogy elérjem hogy törölje és tiltsa az exét. De nemhogy perfekt nem lett a kapcsolat hanem szakitottunk, úgyhogy már én vagyok az a bizonyos ex. :( TŐlem biztos nem kell félni az utódomnak. :(
2013. máj. 12. 12:30
 16/23 anonim ***** válasza:
soha sem értettem minek tartani a kapcsolatot olyannal akivel nem szexelsz valószínű ,hogy csak beszélgetnek mi..
2013. máj. 12. 12:31
 17/23 anonim ***** válasza:
74%

Ha megvan a bizalom, és a szeretet, akkor nem zavarna.

Én nem értek egyet azzal, hogy a kapcsolattal véget kell vetni az ismeretséggel. Ha mindkét részről elmúlt a szerelem, viszont haveri szinten elvannak egymással, miért kéne eldobni egy barátságot?

de lehet, hogy csak én látom így. :)

2013. máj. 12. 13:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Én is igy látom, utolsó :)
2013. máj. 12. 21:25
 19/23 anonim ***** válasza:
Engem nagyon! Válóok! Azt sem akarom lenyelni, hogy nem beszél róluk őszintén!
2014. márc. 17. 01:15
 20/23 anonim ***** válasza:
Nálunk néha ott is alszik az exénél...
2014. márc. 17. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!