Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna egy kapcsolatban az Ex kérdés?
Dehogy kell hozzá találkozni! Ott a facebook meg a telefon. Nehogymár rózsacsokorral akarja felköszönteni!!
Amúgy felnőtt értelmes ember szerintem békében zárja le a kapcsolatait attól, hogy zsétmentünk még ismerem mint embert miért ne köszönhetném fel ha a keresztanyám szomszédasszonyának is tudok irni köszöntőt miért lenne az ex kivétel?? Ugyanolyan ismerősöm mint bárki más. Addig fújok rá mig tul nem vagyok rajta. Engem letiltott az exem pedig az összes korábbi barátnőjével barátok maradtak és felhivja minden alkalomkor. Engem mégis kitörölt az életéből pedig ez is békés szakitás volt. Én addig töröltem őket mig túl nem lettem rajtuk akkor visszavettem és azóta néha beszélünk teljesen normális ismeretségi kapcsolat van köztünk. Szerintem igy kel llezárni egy kapcsolatot nem ugy h többé soha ne lássam. A múltam része nem tudom kitörölni. Nem szeretek felégetni végleg magam mögött hidakat. Elfér az ott.
Ha megvan a bizalom, és a szeretet, akkor nem zavarna.
Én nem értek egyet azzal, hogy a kapcsolattal véget kell vetni az ismeretséggel. Ha mindkét részről elmúlt a szerelem, viszont haveri szinten elvannak egymással, miért kéne eldobni egy barátságot?
de lehet, hogy csak én látom így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!