Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 éves fiú vagyok és bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves fiú vagyok és bejön nekem egy 12 éves lány de én is bejövök neki volt szó arrról . (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
hogy alizunk,smacizunk meg minden de végülis nem tudtunk még most is nagyon jóba vagyunk és ugyan úgy érzünk de a bátya azt mondta ha járok vele megver engem szerintetek mit csináljak ha igazán szretem ?
2009. szept. 30. 19:32
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
77%

WOW...Mit láttam?? Ki irta azt ide, hogy pedofil????

AKi azt irta hogy pedofil mert 2 év külömbség van a lányz és a fiú közt, akkor én is azt pedofilnak nevezem, ha ő megdgna egy ellenkező nemet aki nála 2 évvel fiatalabb.

Tudjátok Dante "isteni szinjátéka" hogyan született meg??

33 évesne irta meg azt a szinjátékot, és onnan ered, hogy 9 évesen szerelmes lett egy 8 éves lányba akit Beatrice-nek hivtak.

Most akkor ő is pedofil, mert szerelmes lett egy gyerekbe...az, hogy ő is gyerek az már mellékes ugye?

A végén oda jutunk, hogy egy 6 éves fiú is pedofil lesz ha megszeret egy nála 3 évvel idősebb (9 éves) lányt.

Azonkivül akiknek ennyi esze van, hogy ezeket irja...viszont tanácsot nem ir csak lehülyézi az inkább tartsa meg magának.

És miért hiszi azt mindenki, hogy amikro erről van szó máris a szex a lényeg? És egyik előttem mondó is ezt irta...hogy még nketek van pofátok irni azt, hogy hova süllyedt a világ?

Neki nem jutott eszébe a szex...

Na most mit tegyél..mond meg azt, hogy mit érzel iránta és szeretnéd hogy járjatok. Igaz kicsit fiatal a lány is és még te is de azért szerintem mehettek együtt ha rendes vagy...csak ne legyen túl gyakran...Mond el a bátyjának azt amit érzel és nem akarod bemocskolni csak hogy járjatok és nem folyásoljátok be egymást.

De ha kretén a bátyja, akkor azt se érti.

2009. szept. 30. 21:17
 32/42 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem semmi gond vele. Ha semmi olyat nem csináltok, akkor még aranyos is :) A szerelem nincs korhoz kötve, nem tudom, miért kell leszólni a kérdezőt.
2009. szept. 30. 21:18
 33/42 A kérdező kommentje:

köszi rendesek vagytok és ez amit mondtatok így van

a báttya nagyon jófej megérteé sztem ...

2009. szept. 30. 21:27
 34/42 anonim ***** válasza:
78%

Mit bunkóztok szegény kérdezővel?:O

Feltett egy kérdést..válaszokat vár rá nem oltást..pedofil stb..-.-"

Fogalomzavar..pedofil egy felnőtt nő/férfi aki gyerekeket zaklat sexuálisan.

Miért ne járhatna a lánnyal? Nem lehet gyerekszerelem?:O

vagy már ez is tilos.

Nyugodtan járj vele..ha a bátyja rákérdez mondd meg neki,hogy nem akarsz vele lefeküdni stb csak szeretni akarod.

A lány is beszélhetne erről a bátyjával.

Sok szerencsét:)

2009. szept. 30. 21:38
 35/42 A kérdező kommentje:
köszi rem meglesz
2009. szept. 30. 21:39
 36/42 anonim ***** válasza:
51%
Én is felmosnám veled a padlót, ha rámozdulnál a 12 (!!!) éves húgomra.
2009. szept. 30. 22:00
 37/42 anonim ***** válasza:
57%
Ismét egy értelmes és kulturált ember(?)-t láthattunk megnyilvánulni. :)
2009. szept. 30. 22:21
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lány is ilyen komoly, akkor szerintem nem vészes a korkülönbség.

Én azt tanácsolom neked, hogy beszélj a szüleivel is. Ha képes vagy odaállni eléjük (vagy ketten odaállni), és értelmesen elmagyarázni nekik, hogy mit éreztek egymás iránt - akkor valószínűleg megértőek lesznek.

Ha tényleg nem akartok lefeküdni még évekig, akkor pedig nagyon is jót tehet, ha ismerkedtek és jártok egymással.

Annyit tegyetek meg, hogy (mivel még elég fiatalok vagytok) - mindig elmesélitek a dologkat a szülőknek. Hova mentek, meddig maradtok, mit csináltok...

2009. okt. 1. 01:52
 39/42 anonim ***** válasza:
88%

Jó akkor "járjatok"....

Igazából a szóval van baj, amit ti fogtok csinálni (vagy nem fogtok :D )azt nem nevezném járásnak...Na mindegy ti dolgotok!Engem nem érdekel xD

2009. okt. 1. 09:04
 40/42 anonim ***** válasza:
67%
Én is kitekerném a nyakad, mert nagyon aranyos h így szeretitek egymást, de gyerekek vagytok még. És most erre nem kell lázadozni meg hőzöngeni, hidd el h jót akarunk nektek. A lány bátyja is jót akar neki. Ha tényleg annyira szeretitek egymást akkor várjátok ki azt a 16. vagy 17. életévet, ahogy Séfbácsi is megmondta :)
2009. okt. 2. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!