Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves fiú vagyok és bejön nekem egy 12 éves lány de én is bejövök neki volt szó arrról . (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
hogy alizunk,smacizunk meg minden de végülis nem tudtunk még most is nagyon jóba vagyunk és ugyan úgy érzünk de a bátya azt mondta ha járok vele megver engem szerintetek mit csináljak ha igazán szretem ?2009. szept. 30. 19:32
21/42 anonim 

válasza:

istenem.. szerintem nyomjad, most az hogy egyeseknek itt savanyú a szőlő, mert ők 20évesen csókolóztak először, az ne tartson vissza.
22/42 anonim 

válasza:

Nem mi vagyunk éretlenek, hanem te akarsz párkapcsolatot egy GYEREKKEL (mégcsak nem is tinédzser), fogd már föl cseszdmeg!
A bátyjának igaza van, én is falra kennélek a helyében...
23/42 anonim 

válasza:

Milyen szerencse hogy van köztünk egy ilyen érett 14éves:D
24/42 anonim válasza:
A bátyja helyében addig ütném a gyereket amíg mozog,bár nincs lányhugom de az én lánytesómmal egy 14éves ne kavarjon,de mivel nem vagyok a bátyja ezért itt ülök és írok és itt üzenem neked """kedves"" kérdező hogy helyettem egy jobb horoggal bal bordán magad,köszi:D
25/42 anonim 

válasza:

Menj tanulni, gyerek vagy te még. 16/F
26/42 anonim 

válasza:

Nyomorultságokat minek írtok? Ezerszer leírta hogy nem akar lefeküdni vele. Az is tök szerencse, hogy már ezen az oldalon is mindenki csak erőszakról tud beszélni... Diák szerelemről hallottatok már? Jobb lenne ha a 14 éves srác kimenne bandázni a többi suhanccal, és köpködnének, kocsmáznának, rongálnának? Meg mi az hogy szerintetek nem tudna várni? Nem feltétlenül minden 14 éves 1 kis kanos görcs. Egyébként meg nem azt írta hogy éretlenek vagytok, hanem értetlenek. Ráadásul tényleg értetlenek vagytok. 18 évesen csókolóztam először, de marhára nem irigyelném a sráctól ha ő 14 évesen csinálná... Ha csak azér akarna csajozni mer vagány dolog akkor meg kurv*ra nem érdekelné a véleményetek. De igazatok van, sokkal jobb ha Ti, akiknek a vélményére még van aki ad, csak az erőszakról beszéltek. És még van képetek azt írni hogy hova süllyed a világ?
27/42 anonim 

válasza:

maradjun annyiban ,hogy a BÁTYJA!
Neked idősebb csaj nem jut?
28/42 anonim 

válasza:

20:49 es. Te aztán megint csak vicc vagy... Te mondod egy nálad 2 évvel fiatalabbnak hogy gyerek még? Csak azért hogy a többi kretén felpontozzon azt írod amit olvasni akarnak? Nemond nekem hogy 2 évvel ezelőtt nem tetszett senki, hogy nem voltál szerelmes. Az hogy te csak a t*ködet verted mint a legtöbben tettük ennyi idősen, attól még szeretted volna ha lett volna valakid. Ne legyünk képmutatóak!
29/42 anonim 

válasza:

20:53-nak teljesen igaza van. Hánynom kell az ilyen képmutatóktól, mint ti...
Látszik az értelmi szint, minden második komment arról szól, hogyan vernétek meg...szánalom.
Kedves kérdező, ezekre az idiótákra ne hallgass, csak és kizárólag a szívedre.
30/42 A kérdező kommentje:
köszi a megértőknek tudjátok vannak normális emberek is úgyláccik
2009. szept. 30. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!