Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves fiú vagyok és bejön nekem egy 12 éves lány de én is bejövök neki volt szó arrról . (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
hogy alizunk,smacizunk meg minden de végülis nem tudtunk még most is nagyon jóba vagyunk és ugyan úgy érzünk de a bátya azt mondta ha járok vele megver engem szerintetek mit csináljak ha igazán szretem ?2009. szept. 30. 19:32
2/42 anonim 

válasza:

én nem csak meg hanem agyon is vernélek a bátyja helyében. 20L
4/42 anonim 

válasza:

hugom is 12 éves és nagyonnnn nem örülnék neki ha egy 14 éves fiú zaklatná úgymond
nagyon gyerek
keress idősebbet:S
5/42 anonim 

válasza:

ne hallgass rájuk...
ha látja a bátyja hogy normális vagy, nem fog semmit csinálni(ugye az vagy?:P) azzzal pedig várjatok még 2 évet. törvény bünteti.
6/42 anonim 

válasza:

JÉZUSISTEN!!
12éves lánnyal akarsz járni??? Még te is nagyon fiatal vagy !!! Hova fajult a világ??
7/42 anonim 

válasza:

basszus 12 éves ti normálisak vagytok?:D
8/42 A kérdező kommentje:
normális vagyok!!persze
de ha szeretem miért ne szerethetném van olyan ismerősöm aki 15 és 12 éves lánnyal jár
és én és ő nem feküdnénk le !
2009. szept. 30. 19:39
9/42 A kérdező kommentje:
ja és a báttya a haverom
2009. szept. 30. 19:40
10/42 A kérdező kommentje:
és nem zaklatnám :S
2009. szept. 30. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!