Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nagyon rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon rosszul kezelem a szituációt?

Figyelt kérdés

barátom alkalmi dohányos, régen rendszeresen cigizett most van h hetekig nem, csak akkor szokott ha alkoholt iszik és jól esik neki mellé. Ez engem kicsit bánt mert nem szeretem a cigit. Megkértem, h ha cigizett szóljon. Nem tudom miért de jól esne ha beszámolna róla ezzel azt érezném h nem titkolja előlem és megbízhatok benne. Kb 3. fordul elő h én kérdezek rá h és cigiztél? Majd mondja h igen. De miért nem képes elmondani anélkül h én szedném ki belőle? Engem az egészben csak ez bánt h megígéri mindig h szólni fog de nem szól sose. Nekem biztonságot jelentene ha elmondaná mert akkor nem aggódnék h a hátam mögött visszaszokik.

Na jó így leírva egy hisztis zsarnoknak tűnök...nem tudom miért ilyen fontos nekem h szóljon, de akkor is bánt h megígéri és mégsem szól. Nekem elég lenne ha egyszer magától mondaná és onnantól nem nyaggatnám ezzel de így folyton azt érzem h gyanakodnom kell

szerintetek miért nem képes elmondani? H viselkedjek?

2013. máj. 11. 22:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

ha segíteni szeretnél akkor ne minősíts csak segíts, köszönöm...

nem akarom minden téren irányítani de az tény h van bennem egy erős kontrollmánia és szeretem kézben tartani a dolgokat. Ettől függetlenül elég kevés dolgába szólok bele a barátomnak

2013. máj. 11. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!