Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 eves ferfi miert nem akar komoly kapcsolatot, csaladot?
Nem volt meg nos, hosszabb kapcsolata sem.
Engem konnyen eldobott, nem akart komolyat.
40 eves, senkije sincs. Csak a biciklije, es a szomszed macskaja- ezekert odaig van.
En nem kellettem neki.
Ez lehet eletcel?
En megertem, csak fura.
Igen, o jol elvan es csak magat szereti.
Van lakasa , kocsija ( ez engem nem erdekelt, nekem is van) , van ket marha draga versenybiciklije, es o ezekkel jol elvan.
De mi lesz 20-25 ev mulva? Mikor mar biciklizni nem tud, egyedul, csalad nelkul, netalanzan betegen ?
Erre ok nem gondolnak?
A mienk nagz szerelemnek indult- utana mintha megijedt volna .., es kidobott.
7. vagyok. Így már biztos, hogy nem ua.
Én sem értem amúgy. Egyszer arról beszél, hogy el akar venni, utána 2 hétig nem látom...
"De mi lesz 20-25 ev mulva? Mikor mar biciklizni nem tud, egyedul, csalad nelkul, netalanzan betegen ?"
A család sem garancia arra, hogy nem egyedül öregszünk meg. Ráadásul most az ember kényszerből alapítson családot, hogy hátha öreg korára valamelyik gyereke magához veszi? Jaj ne már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!