Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim azt mondta ha kapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim azt mondta ha kapok fogszabályzót szakít velem. Ez kb 1 honapja volt . Kedden fog kiderülni hogy kapok-e. Hogyan mondjam el neki ha kapok? ( vegül azt is mondta hogy nem biztos hogy szakitani fog mert nagyon szeret)

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 13:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
A helyedben én szakítanék vele még előtte. Ha ilyen gyerekes, hogy nem az érzései fontosak hanem a kinézeted akkor bekphatja.
2013. máj. 11. 13:59
 12/28 anonim ***** válasza:
Mivan?? Ez nagyon hülye! Ezért szakítani? Én örültem neki mikor elkezdte szedni. Lehetett ugymond szabadon szexelni.
2013. máj. 11. 14:00
 13/28 Pain for Pleasure ***** válasza:
Szegényem, kifogtál egy felszínes barmot, szakíts vele mielőbb.
2013. máj. 11. 14:00
 14/28 anonim ***** válasza:
12-es vok! Bocsi félreolvastam! Azt hittem hirtelen h fogamzásgátló.
2013. máj. 11. 14:01
 15/28 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy a barátod nem normális. :D

A fogszabályzót az egészséged érdekében kell hordanod, na meg az esztétikus fogsor miatt. Ha ezt nem érti meg, tényleg neked kéne szakítanod vele.

2013. máj. 11. 14:02
 16/28 anonim ***** válasza:
szerintem inkább te szakíts.
2013. máj. 11. 14:04
 17/28 anonim ***** válasza:

te jó isten :D nekem ilyet mondana a barátnőm, úgy kidobnám mint a sz@rt...

f19

18/28 anonim ***** válasza:

mármint ha nekem lenne fogszabim és ő akarna szakítani emiatt

f19

19/28 anonim ***** válasza:

Akárhogy is, ha szakítotok, majd szép fogsorral, gyönyörû mosollyal, megújult önbizalommal, össze ne gyere vele megint!

Nekem volt fogszabályzóm, közben barátom és eszébe nem jutott volna ilyesmi. Sõt! Örült annak, hogy odafigyelek a külsõmre. A normális srácokat nem zavarja. Egy szakítással csak szívességet tenne neked, ugyanis fogszabival esélyesebb vagy találni olyan fiút aki nem ilyen felszínes és nem a külsõségekre megy rá, és azt nézi mi a jó a barátnõjének.

És mellesleg a fogszabályzó az igényesség jele!

2013. máj. 11. 14:13
 20/28 anonim ***** válasza:

Szerintem még nagyon fiatalok vagytok,azért ilyen éretlen a gondolkodása.Idősebb korban ez már fel sem merül.

Ha továbbra is ellenkezik a fogszabályzóval,akkor hagyd ott a fenébe.

2013. máj. 11. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!