Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt mondta ha kapok fogszabályzót szakít velem. Ez kb 1 honapja volt . Kedden fog kiderülni hogy kapok-e. Hogyan mondjam el neki ha kapok? ( vegül azt is mondta hogy nem biztos hogy szakitani fog mert nagyon szeret)
Az biztos, hogy a barátod nem normális. :D
A fogszabályzót az egészséged érdekében kell hordanod, na meg az esztétikus fogsor miatt. Ha ezt nem érti meg, tényleg neked kéne szakítanod vele.
te jó isten :D nekem ilyet mondana a barátnőm, úgy kidobnám mint a sz@rt...
f19
mármint ha nekem lenne fogszabim és ő akarna szakítani emiatt
f19
Akárhogy is, ha szakítotok, majd szép fogsorral, gyönyörû mosollyal, megújult önbizalommal, össze ne gyere vele megint!
Nekem volt fogszabályzóm, közben barátom és eszébe nem jutott volna ilyesmi. Sõt! Örült annak, hogy odafigyelek a külsõmre. A normális srácokat nem zavarja. Egy szakítással csak szívességet tenne neked, ugyanis fogszabival esélyesebb vagy találni olyan fiút aki nem ilyen felszínes és nem a külsõségekre megy rá, és azt nézi mi a jó a barátnõjének.
És mellesleg a fogszabályzó az igényesség jele!
Szerintem még nagyon fiatalok vagytok,azért ilyen éretlen a gondolkodása.Idősebb korban ez már fel sem merül.
Ha továbbra is ellenkezik a fogszabályzóval,akkor hagyd ott a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!