Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék fájdalommentesen szakítani 1 év után? 20/L
Fájdalommentesen ez nem fog menni. Szerintem csináld úgy hogy őszintén mondd el hogy miért akarsz szakítani meg egy jó okot rá hogy miért szerettél ki belőle.
Nos itt is a legfontosabb az őszinteség, de ha őszintén határozottan megmondod neki hogy mi a probléma és hogy ezen már nem lehet változtatni sem mert nem szereted a párod akkor őszintén mondd el neki. Lehetőleg ne hazudozz neki, és úgy egyezzetek bele a dologba hogy mindkettőtöknek jó legyen, tehát ne úgy legyen hogy szakítasz vele és elmondod csúnyán a rossz dolgait mintha szándékosan le akarnád őt rombolni, úgy próbáld meg elmondani neki hogy kedvesen mert neked ez így nem megy mert nem jön be az a stílusa vagy tudom is én mi.
Lényeg az hogy próbáld úgy összehozni hogy ne legyen belőle vita.
Hogyan verjem be a szöget a falba? Kalapácsot, vagy egyéb nehéz és kemény tárgyat nem szeretnék használni.
A lényeg talán, hogy ne alázd meg, a hibáit sem kell sorolnod, úgyis csak akkor ér valamit, ha ő ismeri fel őket.
Pl. "Figyi, nem szeretlek már, és ez így csak egyre rosszabb. Szerintem be kéne fejeznünk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!