Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetőleg gyors és sok választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetőleg gyors és sok választ! Most mit birok tenni, sikerülhet még?

Figyelt kérdés

Tegnap az egyik osztálytársam meg kérdezte a másikat aki lány hogy mit gondol rólam? és azt mondta hogy barátságnál nem akar velem többet (mert osztálytársak vagyunk!) és tudja hogy tetszik nekem a lány! (remélem értitek)

Ez haza felé történt én nem velük mentem haza és igy tudtak róla beszélni! szept. 1. je óta ismerjük egymást! sokat szoktunk beszélgetni, szórakozni szóval nagyon jó barátok vagyunk! A másik barátom megkérdezte a lány és elmondta nekem!

2009. szept. 30. 15:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm! :D
2009. okt. 6. 17:25
 12/12 anonim ***** válasza:
én olyanról nem mondom és mondtam azt sosem aki bejött h legyünk csak barátok. szóval biztos nem jössz be neki, bár ez idő kérdésével megváltozhat. de akkor is maradj önmagad!
2009. okt. 6. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!