Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetőleg gyors és sok választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetőleg gyors és sok választ! Most mit birok tenni, sikerülhet még?

Figyelt kérdés

Tegnap az egyik osztálytársam meg kérdezte a másikat aki lány hogy mit gondol rólam? és azt mondta hogy barátságnál nem akar velem többet (mert osztálytársak vagyunk!) és tudja hogy tetszik nekem a lány! (remélem értitek)

Ez haza felé történt én nem velük mentem haza és igy tudtak róla beszélni! szept. 1. je óta ismerjük egymást! sokat szoktunk beszélgetni, szórakozni szóval nagyon jó barátok vagyunk! A másik barátom megkérdezte a lány és elmondta nekem!

2009. szept. 30. 15:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Szedd össze s gondolataidat, és ird le érthetően amit kérdezni szeretnél!
2009. szept. 30. 16:03
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát lehet h tényleg nem akar többet barátságnál. Lehet h kedvel, meg jól kijöttök, de mint pasi nem jössz be neki.

De azért próbálkozni lehet. Mondjuk egyik buli után kísérd haza, és adj neki két puszit. És meglátod, hogy reagál rá.

2009. szept. 30. 16:07
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem egy ilyen idiótának mint Te vagy nem fog sikerülni:)))))
2009. szept. 30. 16:07
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
elhiszem, h ez most feldob, de értelmesen leírt kérdést gyorsan megtudnánk válaszolni, én azt se értem mi a kérdés...
2009. szept. 30. 16:08
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Ha a làny, nem akar többet nem sokat tehetsz! De ez még kialakulhat késöbb, maradj vele olyan amilyen eddig voltàl, de ne mutasd ki az érzelmeid!
2009. szept. 30. 16:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Érthetően a kérdés:

A kérdező haverja megkérdezte a közös lány oszttársnőjüket, h mit gondol a kérdezőről. A lány azt mondta h barátságnál nem akar többet. De a kérdezőnk szeretne. Azt kérdezi, hogy van-e esélye még a lánynál, és hogyan?

Igaz kérdező?

2009. szept. 30. 16:15
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
a barát kategóriából sose fogsz kijutni, sok sikert "öri-bari" :DD
2009. szept. 30. 16:25
 8/12 A kérdező kommentje:
16:15 igen ugy gondoltam! bocsi a rossz fogalmazásért! ideges voltam! mostmár nem vayok az is igen ugy gondoltam volna mint ahogy 16:15ös!
2009. szept. 30. 16:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálkozz nála, de a buli után ne puszit adj, hanem egy finom csókot lehelj a szájára. Ha elutasít, akkor még próbálkozz, nekem mint lánynak nagyon tud imponálni, ha egy pasit elutasítok, de azért nem adja fel azonnal.

Próbálkozz máshogy is, és ha a harmadikra sem jutsz eredményre, akkor meg lehet beszélni a dolgot, és maradhattok barátok.

2009. okt. 6. 17:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

jesszus velem ugyanez van csak én a lányhelyében vagyok XD

de én nemakarok semmit a sráctól XD

neked meg azt tanácsolnám h beszélj vele őszintén kedvesen:)

16/L

2009. okt. 6. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!