Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinalnatok, ha parotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinalnatok, ha parotok egyfolytaban az ö izlesere akarna formalni, de ti jol erzitek magatok ugy, ahogy vagytok?

Figyelt kérdés
Az az igazsag,hogy parom nagyon a külsösegekre megy.Szeretne maga mellett egy "bomba nöt".Az alakom nagyon bejön neki,az arcom is ugy-ahogy,de szerinte sokkal több mindent kihozhatnek magambol.En viszont csöfarmerben,tornacipöben vaganyan sportosan erzem jol magam.Utalok miniszoknyaban es magassarkuban lenni,ez NEM EN VAGYOK!Hiaba van meg az alakom hozza.Ti mit csinalnatok?Szeretem öt,együtt vagyunk mar 8 eve,de ujabban azt veszem eszre,hogy ö csak okot keres arra,hogy veszekedjen velem.Erdekes,en soha nem kritizalom öt,pedig van rajta par kg fölösleg,de meg nem olyan veszes.Apolt,tiszta es nekem 10000000-szer fontosabb,mint hogy milyen cuccokat hord.Szerintetek az ö reszeröl nem csak ürügy arra,hogy szakithasson velem?

2013. máj. 10. 23:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem talál elég szépnek, max aranyosnak...Angelina Joliet akar faragni belőlem...elküldeném a fenébe, faragjon magának ahol és amit akar, de ne belőlem!

Miért, ki ő, Brad Pitt??

És mi lesz, ha hízol majd szülés után akár 4-5 kg-ot és nem leszel olyan mint voltál?

Mindenki olyan amilyen, lehet szeretni vagy nem szeretni, ha nem akkor tovább lehet állni, majd jön más, aki úgy szeret amilyen vagy!

2013. máj. 11. 06:27
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok!!!Mindenkinek ment a zöld kez.

10-es:nem is fogom hagyni magam.Ha nem tetszek neki,legfeljebb nem nez ram:).

11-es:termeszetesen nem egy Brad Pitt a parom:),de meg ezzel nem is lenne különösebb problemam,ugyanis nekem ö ugy tetszik,ahogy van.Sajnos ö maskepp velekedik rolam(:.

2013. máj. 11. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!