Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinalnatok, ha parotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinalnatok, ha parotok egyfolytaban az ö izlesere akarna formalni, de ti jol erzitek magatok ugy, ahogy vagytok?

Figyelt kérdés
Az az igazsag,hogy parom nagyon a külsösegekre megy.Szeretne maga mellett egy "bomba nöt".Az alakom nagyon bejön neki,az arcom is ugy-ahogy,de szerinte sokkal több mindent kihozhatnek magambol.En viszont csöfarmerben,tornacipöben vaganyan sportosan erzem jol magam.Utalok miniszoknyaban es magassarkuban lenni,ez NEM EN VAGYOK!Hiaba van meg az alakom hozza.Ti mit csinalnatok?Szeretem öt,együtt vagyunk mar 8 eve,de ujabban azt veszem eszre,hogy ö csak okot keres arra,hogy veszekedjen velem.Erdekes,en soha nem kritizalom öt,pedig van rajta par kg fölösleg,de meg nem olyan veszes.Apolt,tiszta es nekem 10000000-szer fontosabb,mint hogy milyen cuccokat hord.Szerintetek az ö reszeröl nem csak ürügy arra,hogy szakithasson velem?

2013. máj. 10. 23:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Hagyd ott....
2013. máj. 10. 23:49
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Ez egy idióta.
2013. máj. 10. 23:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már az a mondatod nem tetszett hogy az alakod nagyon, de az arcod úgy ahogy jön be csak neki. Soha nem kellene olyan hapsi, akinek csak az alakom miatt kellek. Mondjuk azt sem értem, ha 8 évig jó voltál farmerben, akkor most miért is akar miniszoknyát rád erőltetni?
2013. máj. 10. 23:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyannal lennék, aki mellett önmagam adhatom, és úgy értékel, ahogy vagyok.
2013. máj. 10. 23:52
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Tényleg hagyd ott
2013. máj. 10. 23:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi szeretet épp arról ismerszik meg, hogy a párodat elfogadod olyannak, amilyen mert épp ezért szereted.

Ha már mást akar faragni belőled akkor valaki mást akar szeretni benned nem a te igazi lényedet. Akit igazán szeretsz arra nem akarod ráerőltetni a saját ízlésedet, nem akarhatod, hogy feladja önmagát, elfogadod úgy, ahogy van és tiszteletben tartod a személyiségét, ízlését.

Így ismert meg akkor tetszettél neki akkor most, mi a probléma?

Cicababát akar?

Mellesleg: ha te feladod önmagad, kiteszed a lelked azért, hogy ő elégedetten feszíthessen egy manikűr maca mellett akkor te is megérdemled, hogy felemelje a seggét és neked is legyen egy jó hapsid ne egy sörpocakos ember hömpölyögjön melletted, akit majd meg fog enni a fene mert a csajára nyáladzik egy rakás hapsi. Aztán majd hallgathatod azt is.

Javaslom állj a sarkadra, védd meg a saját életedet, közöld vele, hogy nem 8 év után kéne rájönnie, hogy nem jön be a stílusod. Így most döntsön: vagy így szeret és elfogad vagy keressen egy cicababát.

Nem fog elmenni nem félj. Annál az ilyen figurák kényelmesebbek kérdés neked kell-e ő így. Ezek után még mindig olyan nagy a szerelem?

2013. máj. 10. 23:57
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi a valaszokat!!!

Ezt a bomba nö temat nem csak most elöször hozta fel 8 ev utan,megprobalta mar az elejen több-kevesebb sikerrel.Egy idöben nöiesebben is öltözködtem miatta,de mivel nem erzetem jol ezekben a ruhaban magam,igy lassan visszatertem önmagamhoz.Ezt is közös baratainknak köszönhetem,akik mindig megdicsertek engem a parom elött,amikor sportos cuccokban voltam.A volt baratnöi mind plazacicasan öltözködtek,es szerettek a draga cipöket,taskakat stb.Mikor engem megismert,örült,hogy vegre egy termeszetes csajjal lehet együtt.Hozzateszem,nagyon apolt es tiszta vagyok,söt,neha tulzasba is viszem.

2013. máj. 11. 00:09
 8/12 A kérdező kommentje:

3-as:az alakom az a mi tenyleg tetszik neki,az arcomat viszont nem talalja eleg szepnek max. aranyosnak.Vagyis ö egy "dögös" Angelina Joliet akar faragni egy Jennifer Anistonbol.Mellesleg nekem jobban tetszik Jennifer mint Angelina,mert termeszetesebb es fiatalosabb.

6-os:Nagyon tetszett amit es ahogy irtal!!!A kerdes mar csak tenyleg az,hogy EN tovabbra is akaram öt ezek utan...

2013. máj. 11. 00:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem korrekt, amit csinál, mert nem érdekli, hogy te hogy érzed magad.
2013. máj. 11. 01:01
 10/12 anonim ***** válasza:

ne hagyd magad.

az én párom hasonló csak pepitában :) pont ma kérdezte, hogy nem szeretném-e kevésbé feltűnő színre festeni a hajam. jelenleg élénk vörös, és eléggé extravagáns stílusú. így ismert meg, szóval egyértelműen nemet mondtam. barna hajjal a személyiségem egy része veszne el.

ha valami élénk színű, vagányabb ruhát veszek, akkor húzogatja a száját, h milyen feltűnő, biztos az összes hapsi engem fog stírölni az utcán :) pedig amúgy nem vagyok bombanő, csak épp nem mindennapi a külsőm, és szeretem a különleges dolgokat. ami nem egyenlő a közönséges csicsás darabokkal.

nyilvánvaló, h féltékeny, bár nem az az elszámoltatós, lakásba bezárós fajta, csak böki a csőrét ha másnak is tetszem rajta kívül. :P

tartsd meg a stílusod, inkább a pasit cseréld le egy olyanra, aki imád úgy ahogy vagy :)

2013. máj. 11. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!