Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalnatok, ha parotok egyfolytaban az ö izlesere akarna formalni, de ti jol erzitek magatok ugy, ahogy vagytok?
Az igazi szeretet épp arról ismerszik meg, hogy a párodat elfogadod olyannak, amilyen mert épp ezért szereted.
Ha már mást akar faragni belőled akkor valaki mást akar szeretni benned nem a te igazi lényedet. Akit igazán szeretsz arra nem akarod ráerőltetni a saját ízlésedet, nem akarhatod, hogy feladja önmagát, elfogadod úgy, ahogy van és tiszteletben tartod a személyiségét, ízlését.
Így ismert meg akkor tetszettél neki akkor most, mi a probléma?
Cicababát akar?
Mellesleg: ha te feladod önmagad, kiteszed a lelked azért, hogy ő elégedetten feszíthessen egy manikűr maca mellett akkor te is megérdemled, hogy felemelje a seggét és neked is legyen egy jó hapsid ne egy sörpocakos ember hömpölyögjön melletted, akit majd meg fog enni a fene mert a csajára nyáladzik egy rakás hapsi. Aztán majd hallgathatod azt is.
Javaslom állj a sarkadra, védd meg a saját életedet, közöld vele, hogy nem 8 év után kéne rájönnie, hogy nem jön be a stílusod. Így most döntsön: vagy így szeret és elfogad vagy keressen egy cicababát.
Nem fog elmenni nem félj. Annál az ilyen figurák kényelmesebbek kérdés neked kell-e ő így. Ezek után még mindig olyan nagy a szerelem?
Köszi a valaszokat!!!
Ezt a bomba nö temat nem csak most elöször hozta fel 8 ev utan,megprobalta mar az elejen több-kevesebb sikerrel.Egy idöben nöiesebben is öltözködtem miatta,de mivel nem erzetem jol ezekben a ruhaban magam,igy lassan visszatertem önmagamhoz.Ezt is közös baratainknak köszönhetem,akik mindig megdicsertek engem a parom elött,amikor sportos cuccokban voltam.A volt baratnöi mind plazacicasan öltözködtek,es szerettek a draga cipöket,taskakat stb.Mikor engem megismert,örült,hogy vegre egy termeszetes csajjal lehet együtt.Hozzateszem,nagyon apolt es tiszta vagyok,söt,neha tulzasba is viszem.
3-as:az alakom az a mi tenyleg tetszik neki,az arcomat viszont nem talalja eleg szepnek max. aranyosnak.Vagyis ö egy "dögös" Angelina Joliet akar faragni egy Jennifer Anistonbol.Mellesleg nekem jobban tetszik Jennifer mint Angelina,mert termeszetesebb es fiatalosabb.
6-os:Nagyon tetszett amit es ahogy irtal!!!A kerdes mar csak tenyleg az,hogy EN tovabbra is akaram öt ezek utan...
ne hagyd magad.
az én párom hasonló csak pepitában :) pont ma kérdezte, hogy nem szeretném-e kevésbé feltűnő színre festeni a hajam. jelenleg élénk vörös, és eléggé extravagáns stílusú. így ismert meg, szóval egyértelműen nemet mondtam. barna hajjal a személyiségem egy része veszne el.
ha valami élénk színű, vagányabb ruhát veszek, akkor húzogatja a száját, h milyen feltűnő, biztos az összes hapsi engem fog stírölni az utcán :) pedig amúgy nem vagyok bombanő, csak épp nem mindennapi a külsőm, és szeretem a különleges dolgokat. ami nem egyenlő a közönséges csicsás darabokkal.
nyilvánvaló, h féltékeny, bár nem az az elszámoltatós, lakásba bezárós fajta, csak böki a csőrét ha másnak is tetszem rajta kívül. :P
tartsd meg a stílusod, inkább a pasit cseréld le egy olyanra, aki imád úgy ahogy vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!