Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? össze vagyok zavarodva!

Figyelt kérdés
A barátommal több mint egy éve együtt vagyok, de az utóbbi 2-3 hónapban folyton lerázott, és volt amikor enm is akart velem lenni. Tehér arról szólnak a napok, hogy suliba veszekedünk, mert féltékeny, suli után megy haza miután elkisért engem, és enm hív sehova. hétvégén pedig átjön és szex. Erröl hosszasan beszélgettem vele, hogy most mire véljem ezt.. csak arra megy ki az egész? Azt mondta, hogy akkor ne legyen szex köztünk és megváltozik, és kiderült hogy azért ráz le midnig meg "wow" -zik.. már volt erröl vita de most bebizonyosodott hogy tényleg azért koptatott le. nah mindegy, és ezalatt megismertem egy másik srácot, aki iránt szerintem érzek valamit, de nem mondtam el a barátomnak, mert enm akartam megbántani, de mondjuk megérdemelte volna.. de azértis enm mondtam mert visszasírta magát szó szerint mikor szakítani akartam vele. már enm is érzek úgy igazán szerelmet csak a megszokás.. de a másik srác már szerelmet vallott nekem, de nem tudom egyszerüen.. enm akarok egyikböl a másik kapcsolatba ugrani. de enm akarok egyszerre 2 emberrel sem kiszúrni:( de ha szeret akkor vár rám.. nem?
2009. szept. 30. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Te érzed, hogy ki után mit érzel...

De ha igazán szeret akkor várni fog, rám várt vki évekig is:)))

2009. szept. 30. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Jaja, második jól mondta,a lényeg h ne baz*d át egyik pasit se
2009. szept. 30. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Így van! Mindenkinek kell 1 kis kikapcsolódás, de azért 1 hülye játéknál többet kellene h érj neki! Sztem Repüljön!

Utánna meg majd meglátod h mit kivel hogyan:)

2009. szept. 30. 18:59
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! ^^
2009. okt. 1. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem nem fog rád várni...csak egy ideig max.

A szeretet olyan mint a tavaszi szellő....tovaszáll.

Nem hinném hogy megbántanád a jelenlegi barátod azzal hogy szakítasz vele, mert elhanyagolt és kész, neki fontosabb a wow mint hogy veled legyen. És az meg mi hogy ne legyen szex? Akkor minek jártok?

Ne az legyen már az első hogy jaj azért nem szakítasz mert mást bántasz vele (a pasidat aki elhanyagol) és inkább te szenvedsz egy olyan kapcsolatban amit nem akarsz. Ideje közölnöd a barátoddal hogy az akváriumodban más hal is akar uszkálni:D, és hogy ha nem változtat a hozzáállásán akkor jobb ha most szakítatok.

Ezzel átadod neki a kezdeményezést, ha így sem tesz semmit akkor gyakorlatilag elfogadta hogy szakítani akarsz vele. És így akár azt is mondhatod hogy ő döntött helyetted. Ne mások határozzák meg az életed hanem te, amugyis neked kell a saját életedben és a saját bőrödben jól érezned magad. De légy vele korrekt és mondd el hogy más is van, HA úgy döntesz. Ezután persze ne legyen kontaktus köztetek, hacsak el nem megy hozzád. Had egye a méreg egy ideig. Aztán dönts ahogy jónak látod.

Jakomo 25f

2009. okt. 5. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem meg for the Horde!! xD
2009. okt. 5. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!