Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt?
Még tavaly jóban lettem egyik évfolyam társammal nekem akkor nagyon tetszett de én neki NEM.. Idén viszont ez eléggé megfordulhatott vagy nem tudom..elég sokat beszélünk, folyton találkozni akar velem..meg ilyesmi..meg ilyeneket ír, hogy én mindig az övé leszek, meg hogy észrevehetném már, hogy ő nem csak az évfolyam társam..stb..
Most akkor ha jól gondolom ő akar tőlem valamit..de már én NEM tőle..de ez mitől változhatott meg benne egy év alatt?.. lehet az, hogy már nem foglalkoztam vele annyit..vagy nem tudom...
Szerintetek??
Azért, mert nem foglalkoztál vele most már, egy évvel ezelőtt meg azért nem lépett mert látta hogy tetszik neked. Ilyenkor a fiúk nem veszik észre, vagy nem akarják észrevenni.
De ha már neked ő nem tetszik, akkor ne foglalkozz vele.
Amúgy meg rájött későn hogy van benned valami ami megfogta és megakar fogni. Az ember mindig későn jön rá a dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!