Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt? Tudom, hogy szeret, de ne csak mondja, mutassa is ki! Bővebben lent!
"Mivel, elég vezető beosztásban van, cége is van" szép egy magyar mondat. Mindegy. Nőj fel az ő szintjére. Mivel vezető pozícióban van, nincs arra ideje, hogy a te kis lelkedet ápolgassa. Ezt vagy megérted és elfogadod vagy hagyd el minél hamarabb!
Szerinted a megbeszélései és prezentációi közben fog tudni neked kedves SMS -t írni vagy hívogatni, hogy mennyire hiányzol neki?
Szerintem csak hisztizel, mondom ezt, mint lány...
Most mit vársz tőle mégis? Szeret. Írja ezt a csillagokba, vagy mi?
A srác korrekt, gondolom szereti a munkáját, elfoglalt, érett felnőtt gondolkodású valaki lehet. Elég gáz, hogy te azért hisztizel, mert nem hív fel minden nap, meg nem küldözget smseket. Ez egyéni döntés, hogy kinek van rá igénye, személy szerint én is utálom a telefont, párommal csak akkor hívjuk egymást, ha egyeztetünk valamit, vagy megkérdezzük, hogy kér-e a másik valamit a boltból?
Most akkor se én se a párom nem szeretjük egymást, mert nem csüngünk egymáson, hogy jajj te cukorhúsgombóc úgy imádlak, szeretlek, élsz-e még meg minden?
Törődj bele, a te pasid nem egy ilyen érzelgős típus, de ettől még nem rossz ember, és valszeg igenis nagyon szeret. Ha neked olyan kell, akivel naphosszat tudtok a telefonon nyáladzani egymáson, akkor keress mást.
20L
" utána, azért csak lenne rá három perc" Értsd már meg végre valamit!:
Nem, nincs ideje a te kényeztetésedre. Akinek rendes melója van az tudja. Vége a megbeszélésnek és még 100 másik feladat várja, nem azon fog agyalni, hogy mi lehet a kicsi lelkeddel!
Egy céget kell vezetnie és embereket irányítania. Fog már fel végre. Amikor hazamegy mondjuk este 8-9 kor még 10 kor is a céges dolgokon pörög az ember agya. Nem hiszem el, hogy ezt nem bírjak egyesek megérteni. Ezért a pörgésért keresnek egyesek jól és van szép kocsijuk, házuk. Akik meg ezt a tempót nem tudják felvenni azok sínylődnek napról napra.
Szóval döntsd el milyen jövőt szeretnél, utána nőj fel és majd csak azután hisztiz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!