Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatja ezt?

Figyelt kérdés

Szóval van egy kapcsolatom ami 1 éve tart,ami távkapcsolat,és 2 hetente találkozunk 3-4 napot de most pl 3 hete nem láttuk egymást.Tavasszal költözök én ő hozzá vagy ő hozzám.Napi egyszer felszoktam hívni és este szoktunk beszélni 1 órát skypon..mostanában rám szólt többször hogy ne hívogassam..ami nem is lenne baj de az esti skypos beszélgetéseket is kerüli és mindig kitalál valamit hogy ne kelljen beszélni vagy ha beszélünk is akkor is van olyan hogy 20 percig sem beszélünk,pedig volt olyan hogy 2-3 órát beszéltünk egymással..azt állítja hogy szeret és semmi nem változott benne...ugyanakkor nem értem hogy miért zárkózik el a beszélgetésektől..a telefont sem viszem túlzásba mert egyszer szoktam hívni,azt talán még meg is értem hogy azért szólt hogy ne hívjam mert este úgy is beszélünk,de az a baj hogy már az esti skypolást is kerüli és mindig kitalál valamit...mi lehet vajon?

Normális és intelligens válaszokat szeretnék kapni.köszönöm

2012. jan. 27. 20:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Talán van egy harmadik emberke is a képben csak nincs gerince bevallani.
2012. jan. 27. 20:45
 2/12 A kérdező kommentje:
ma pl azt találta ki és azt az üzenetet hagyta hogy ma nem tudunk beszélni mert be kellett mennie a városba és az utolsó busszal jön haza...
2012. jan. 27. 20:46
 3/12 Dögi ***** válasza:
Lehet hogy elfogyott a téma és unja osztani a semmit. Nincs már mit beszélni mint az elején. Ha azt mondja minden rendben akkor minden rendben. Én is éve vagyok együtt a barátnőmmel de már nem beszélünk olyan sokat mint az elején. Majd mikor összeköltöztök akkor többet látod és meg van oldva a helyzet. Sok szerencsét ! (22/F)
2012. jan. 27. 20:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát én is egy harmadikra gondolok.
2012. jan. 27. 20:51
 5/12 anonim válasza:

Szia!

Hát sajnálatos, próbálj meg vele beszélgetni, ezt csak ti ketten tudjátok megbeszélni, kérdezz rá, nézd meg mit reagál. Az is lehetséges,hogy nem becsül már és nincs szüksége kapcsolatra... , de bízom benne, hogy csak arról van szó, hogy tényleg nem ér rá mostanában, viszont, tanácsolnám, hogy próbáld meg nem te mondani neki, hanem várd meg, hogy ő akar-e beszélgetni Skype-on , telefonon, keres-e?

2012. jan. 27. 20:52
 6/12 A kérdező kommentje:

ma 20:52

Telefonon nem szokott keresni..már én sem mert mondta hogy ne hívjam mert este ugy is beszélünk...ebben igazat adtam neki..este mindig kilenckor szoktunk beszélni..szóval nem tudom le ellenőrizni az a baj..mert ha nem jön akkor előre szokott szólni vagy küld egy üzenetet..azért is fura mert eddig este soha nem volt dolga,mostanában mindig kitalál valamit..

2012. jan. 27. 20:55
 7/12 anonim válasza:
Értem, és mit éreztél amikor még nem volt ez? Fontos voltál neki? Mennyire?
2012. jan. 27. 21:05
 8/12 A kérdező kommentje:

ma 21:05

Igen fontos voltam neki...volt olyan is hogy 3-4 órát beszéltünk..most meg szinte leráz majdhogynem..meg hogy minek annyit beszélni meg ilyeneket mond..nem tudom..

2012. jan. 27. 21:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is harmadik a bűnös, szégyenli magát és talán még nem is akar lebukni azzal, hogy hosszú beszélgetés közben elköphetné magát.
2012. jan. 27. 21:32
 10/12 anonim válasza:
Ne ijesszük meg azért,hogy harmadik személy, erre saját magának kell rájönnie a kérdezőnek... , ha mi ezt mondjuk, attól lehet,hogy semmi ilyesmi nem történik a háttérben, de persze azért,hogy a csalódást enyhítsük számításba kell vennünk azt is,hogy történhet-e ilyesmi? Egyébként mióta tart ez? Mikor beszélgettetek utoljára sokat Skypeon? Nem lehetséges,hogy csak egy átmeneti állapot van nála, vagy tervez valamit? Mostonában mutatja valamivel,hogy szeret és fontos vagy neki?
2012. jan. 27. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!