Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt?
Szóval van egy kapcsolatom ami 1 éve tart,ami távkapcsolat,és 2 hetente találkozunk 3-4 napot de most pl 3 hete nem láttuk egymást.Tavasszal költözök én ő hozzá vagy ő hozzám.Napi egyszer felszoktam hívni és este szoktunk beszélni 1 órát skypon..mostanában rám szólt többször hogy ne hívogassam..ami nem is lenne baj de az esti skypos beszélgetéseket is kerüli és mindig kitalál valamit hogy ne kelljen beszélni vagy ha beszélünk is akkor is van olyan hogy 20 percig sem beszélünk,pedig volt olyan hogy 2-3 órát beszéltünk egymással..azt állítja hogy szeret és semmi nem változott benne...ugyanakkor nem értem hogy miért zárkózik el a beszélgetésektől..a telefont sem viszem túlzásba mert egyszer szoktam hívni,azt talán még meg is értem hogy azért szólt hogy ne hívjam mert este úgy is beszélünk,de az a baj hogy már az esti skypolást is kerüli és mindig kitalál valamit...mi lehet vajon?
Normális és intelligens válaszokat szeretnék kapni.köszönöm
Szia!
Hát sajnálatos, próbálj meg vele beszélgetni, ezt csak ti ketten tudjátok megbeszélni, kérdezz rá, nézd meg mit reagál. Az is lehetséges,hogy nem becsül már és nincs szüksége kapcsolatra... , de bízom benne, hogy csak arról van szó, hogy tényleg nem ér rá mostanában, viszont, tanácsolnám, hogy próbáld meg nem te mondani neki, hanem várd meg, hogy ő akar-e beszélgetni Skype-on , telefonon, keres-e?
ma 20:52
Telefonon nem szokott keresni..már én sem mert mondta hogy ne hívjam mert este ugy is beszélünk...ebben igazat adtam neki..este mindig kilenckor szoktunk beszélni..szóval nem tudom le ellenőrizni az a baj..mert ha nem jön akkor előre szokott szólni vagy küld egy üzenetet..azért is fura mert eddig este soha nem volt dolga,mostanában mindig kitalál valamit..
ma 21:05
Igen fontos voltam neki...volt olyan is hogy 3-4 órát beszéltünk..most meg szinte leráz majdhogynem..meg hogy minek annyit beszélni meg ilyeneket mond..nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!