Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatja ezt?

Figyelt kérdés

Szóval van egy kapcsolatom ami 1 éve tart,ami távkapcsolat,és 2 hetente találkozunk 3-4 napot de most pl 3 hete nem láttuk egymást.Tavasszal költözök én ő hozzá vagy ő hozzám.Napi egyszer felszoktam hívni és este szoktunk beszélni 1 órát skypon..mostanában rám szólt többször hogy ne hívogassam..ami nem is lenne baj de az esti skypos beszélgetéseket is kerüli és mindig kitalál valamit hogy ne kelljen beszélni vagy ha beszélünk is akkor is van olyan hogy 20 percig sem beszélünk,pedig volt olyan hogy 2-3 órát beszéltünk egymással..azt állítja hogy szeret és semmi nem változott benne...ugyanakkor nem értem hogy miért zárkózik el a beszélgetésektől..a telefont sem viszem túlzásba mert egyszer szoktam hívni,azt talán még meg is értem hogy azért szólt hogy ne hívjam mert este úgy is beszélünk,de az a baj hogy már az esti skypolást is kerüli és mindig kitalál valamit...mi lehet vajon?

Normális és intelligens válaszokat szeretnék kapni.köszönöm

2012. jan. 27. 20:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

ma 21:41

Igazából kb 1-2 hónapja ilyen távolság tartó...mentem volna külföldre dolgozni 3hónapra de nem úgy alakultak a dolgok..azóta ilyen velem,mintha csalódott volna vagy nem tudom...nem tudom hogy van e köze hozzá..

2012. jan. 27. 22:09
 12/12 anonim válasza:
Hm... lehetséges,hogy egy kicsit megrendítette, nagyon könnyen ellehet távolodni egymástól sajnos, ha nincs meg mindkét félben az, hogy folyamatosan "ápolja" a kapcsolatot és figyeljen arra,hogy mi a jó a másiknak, illetve, hogy mi nem...
2012. jan. 27. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!