Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy önbizalom hiány. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Helló!!
Sajnos van egy olyan problémám, hogy az egyik szerencsére volt osztálytársam (Lány)állandó jelleggel cseszegetett azzal hogy sose lesz pasim meg hogy csúnya vagyok és ezt hülye fejjel elhittem neki. Most már jó volna így pár év után ezen túl lépni de akárhányszor próbálkoznék fiúkhoz közeledni de mindig eszembe jutnak sértő szavai ezért nem merek kezdeményezni. Mit csináljak? Kérlek segítsetek!!
L/16
2013. máj. 10. 14:44
1/11 anonim válasza:
Vannak rajongóid? Tettszel fiúknak? Szeretne veled valaki járni? Perpill hogy állsz ezzel?
3/11 anonim válasza:
ez majd magától megoldódik, esetleg járj el kikapcsolódni, szórakozni
4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla hogy lennének rajongóim ha lennének is jól titkolják.
Köszi majd kipróbálom a szomszéd kakasával :)
2013. máj. 10. 14:49
5/11 anonim válasza:
1-es vagyok. Ezt próbáld megállapítani van e akinek tetszel meg mindennek ellenére légy bátrabb a fiukkal esetleg felteszel az alakodról ide oda képet valami....talán van facebook-od és lájkolják a képeidet , ebből azért le lehet szűrni a dolgokat.
6/11 A kérdező kommentje:
általában nem igazán szokták lájkolni pedig mások mondták már hogy csinos az alakom de én nem érzem annak
2013. máj. 10. 14:57
7/11 anonim válasza:
engem egész végig a suliba azzal baszogattak,hogy milyen vékony vagyok még is nekem van pasim és sokan akarnak velem járni annak aki meg baszogatott nincs és csúnya ,legyél bátor és pasizz
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. máj. 10. 15:12
9/11 anonim válasza:
én mindenhol célpont voltam kb suliba de máshol nem, már nem megy el az önbizalmam
Brian Tracy - Phoenix szeminárium -ot hallgasd meg youtube-on nekem az segített nagy részt
10/11 A kérdező kommentje:
köszi elég érdekes volt de azért tényleg köszi :))
2013. jún. 13. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!