Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önbizalom hiány teszi, hogy azon jár a fejem, hogy megcsal?
Hát ne ijeszd el! A hiszti nem olyan jellemvonás, amin ne lehetne változtatni.
Egyébként a féltékenység, megcsalós gondolatok arra utalnak, hogy valóban kevés az önbizalmad, és a párodban sem bízol eléggé. Ezeken is csiszolhatsz, de ne (csak) azért, hogy megtartsd a párod bármi áron, hanem azért, mert Te magad egészségesebb lelkű leszel tőle!
Nem vagyok hisztis fajta egyébként, de mindenkinek vannak rossz napjai... Én ezekre gondolok.
Érzelmileg rengeteget fejlődtem mellette. Jó vele. :)
A férfiak nem szeretik a hisztis nőket, kedves kérdező!
Igen, ez totál önbizalomhiányra utal, hogy ilyeneken gondolkozol!
Ha magabiztos lennél, akkor tudná, hogy szerencsés és eszedbe sem jutna ilyen butasát! Meg az neki sem!
Én azóta vagyok nyugodt, hogy kijelentettem a férjemnek, hogyha nem kellek neki, majd kellek másnak, millió pasi van! PEdig ő 18 évesekkel van körbevéve a munkája miatt! És azóta nem is idegeskedem emiatt, látom, hogy odavan értem, pedig már 35 vagyok...(az más kérdés, hogy jóval fiatalabbnak látszom)
Lehet, hogy csak az miatt, de az is lehet, hogy joggal...
Ne aggódj ilyeneken, pont ezzel fogod elüldözni.
"olyan nővel szeretne együtt lenni, aki nem olyan "hisztis" mint én"
"Nem vagyok hisztis"
Hibádzik az önismeret. Abszolút nem vagy tisztában a saját jellemeddel, gyengéiddel és értékeiddel. Ezért aztán a gyengéiden nem tudsz javítani, az értékeidből pedig nem tudsz önbizalmat meríteni.
Ha attól félsz, hogy elhagy, mert hisztis vagy, akkor egyszerűen ne hisztizz.
A szemed színéről, magasságodról, korodról nem tehetsz, de a hisztiről igen.
Egy férfinek olyan nő kell, aki mellett kikapcsolódhat agyilag, akivel nevethet. Egy pasinak sem hiányzik az állandó hiszti és problémázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!