Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban csak egyszer lehet/van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban csak egyszer lehet/van igaz szerelem az életben?

Figyelt kérdés

Ha elhagysz, Veled mehetek?

Valóban egyszer van az életben Igaz szerelem, a többi már csak színház/boldogulás/magánykerülés? Nekem a mai napig az Elsőre való emlékezés a legmélyrehatóbb libabőrössé tesz, az azóta volt 9 exem összesen nem hoz ki ilyen "tüneteket". Ha látnánk egymást így 3 év után, remegne a lábunk.. F/23

2009. szept. 30. 11:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
ezzel mit kezdjek(ünk?
2009. szept. 30. 11:31
 2/13 A kérdező kommentje:
A Kérdés lényege: Valóban csak egyszer lehet/van igaz szerelem az életben?
2009. szept. 30. 11:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

ezt nem tudom, első vok, hiszen most vagyunk együtt a párommal ő az első pasi a sok közül, akit szívből szeretem, szerelmes vagyok belé, és ő is így van vele, szóval nem tudom, h. lesz-e még ilyen szerelem, de nem is akarom megtudni, hiszen úgy néz ki a dolog, h. örökre együtt maradunk......rég együtt vagyunk, és még semmi problémánk nem volt még, (kop-kop-kop), és szeretjük egymást.....

remélem te is megtalálod az igazit!!!!!

2009. szept. 30. 11:39
 4/13 A kérdező kommentje:
épp ezaz...lehet hogy pont az ment el....
2009. szept. 30. 11:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mindenkinek van ilyenje, nekem is volt első szerelmem, évekig nem hevertem ki, sokat gondoltam rá, nem akartam elfogadni hogy vége, aztán már szép lassan elcsendesült bennem, ma már szép emlékkel gondolok rá :) pl. azóta láttam az iwiw-en a képét, és úgy érzem sokat változott, nem az az ember akit akkoriban szerettem.

De az első szerelem után is van élet, azóta megismertem egy embert, akit szinte elementárisan kívánok testileg-lelkileg (össze se hasonlítható az elsővel) csak Ő sajnos nem lehet az enyém. :(

2009. szept. 30. 11:45
 6/13 A kérdező kommentje:
és rákerestél iwiwen? ráírtál?persze mindenkinél vannak jobbak nekem is Ő utána csak jobb jött, mégis Ő hiányzik..a hibáival együtt...de már családja van ..nem természetes ez a ragaszkodás..nem lenne ennyi ember a földön ha minden férfi csak és kizárólag egy nővel élt volna..
2009. szept. 30. 12:01
 7/13 Thurston ***** válasza:
Nem.
2009. szept. 30. 12:06
 8/13 A kérdező kommentje:
nem akartad felkavarni magad és őt? nem érzed úgy hogy ez a nem írsz rá -dolog egy elszalasztott lehetőség?
2009. szept. 30. 12:23
 9/13 Thurston ***** válasza:
FOgalmam sincs miről bezsélsz, ha ez nekem szólt. Én a feltett kérdésre válaszoltam.
2009. szept. 30. 12:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Tulajdonképp Ő talált meg az iwiw-en és jelölt ismerősnek, és akkor néztem meg.. és nem írt hozzá semmit, és így én sem írtam, pedig lehet jólesett volna. neki is van már családja azóta, és úgy az egész ember más lett, régen élsportoló volt, magyar bajnokságot nyert, most meg nem olyan sportos már, szóval látszik más már az egész élete. Egyébként érdekes, a felesége pár hét múlva jelölt ismerősnek, pedig sose találkoztam vele, tök furcsa volt, biztos mesélt rólam neki.. De lehet jobb hogy nem írt, egyszer mikor pár évvel a szakítás után összefutottunk, és leültünk inni valamit, és megvallotta nekem hogy életébe nem szeretett még igy senkit, meg még mindig szeret, de akkor már volt egy másik komoly kapcsolata, na az csak rosszabb volt.. úgyhogy jobb hogy nem beszélünk. :)

bocs ha hosszú voltam:)

2009. szept. 30. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!