Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Pedig megállapodnék!
Figyelt kérdés
Együtt járok egy nagyon kedves sráccal, én 28, ő 26. Nagyon odavan értem, mindent megtesz, hogy ez a kapcsolat jól működjön, én mégsem érzem azt az igazi lángolást. Hozzáteszem, elég sok és komoly családi problémám van,talán azért nem tudok koncentrálni erre egészen. Nem akarom elküldeni, mert tuti megbánnám. Nagyon kevés ilyen pasi van. Lehet, hogy ha nem is tudatosan de az a bajom, hogy fiatalabb nálam. Nem tudom mit csináljak. Sokszor érzem, nem akarok találkozni vele, máskor meg hiányzik. Komoly tervei vannak velem, tiszta lapokkal játszik. Ritka, hogy valaki ennyi idősen a családalapítás gondolatát fontolgatja... Sosem voltam ilyen döntésképtelen... :( Megbolondultam???
2009. szept. 30. 11:05
1/10 anonim válasza:
hát én azt mondom h így ne lépjél semmi lényegeset, inkább csak gondolkoz el a dolgon vagy egyszerűen beszéld meg vele h te még nem szeretnél ilyesmiket, elvére ha ennyire jóban vagytok akkor meg lehet ezt is beszélni:)
18/F
2009. szept. 30. 11:07
2/10 anonim válasza:
Nalunk is 2 ev korkulonbseg van, az en javamra. Engem sem, a paromat sem zavarja. Nem lehet, hogy valami mas gond van? Nem vagy szerelmes bele? Szerintem valahol mashol van a gond. De ne hagyd ott egyelore amig ra nem josz, nehogy megband.
32/L
2009. szept. 30. 11:14
3/10 anonim válasza:
Egyszerű. Nem vagy szerelmes bele. Szereted, de nem szerelemből. Imponál neked hogy oda van érted, jól esik de sok. Hosszú távon nem fog működni szerintem. Az eszed persze hogy azt mondja maradja vele, hisz senki más nem olyan kedves és figyelmes veled mint Ő! De ha boldog akarsz lenni akkor tarts egy kis szünetet és megtudod mit érzel valójában.
2009. okt. 1. 23:57
4/10 A kérdező kommentje:
Ha nincs velem, hiányzik!!! Ha együtt vagyunk akkor meg olyan semmilyen érzésem van iránta. Jó Vele minden, biztonságban érzem magam mellette. Ha érzem, hogy nagyon szeret, akkor "taszítom", ha "távolodik", akkor nekem kell nagyon. Sosem éreztem még ilyet...
2009. okt. 2. 00:07
5/10 A kérdező kommentje:
Eddig nem tudtam szerelem nélkül elképzelni egyetlen kapcsolatom sem. De azt mondják, mindent nem kaphatunk meg az életben... Egy barátnőm 5 év hasonló kapcsolat után férjhez ment egy helyes sráchoz, azóta gyereket szült neki. Nem szerelmes, és sosem volt az belé. De jól megvannak, megértik egymást. Nem szerelem, szeretet van. Lehet, hogy követnem kellene a példáját, és hasonlóan cselekedni? Jobban járnék, mintha én lennék szerelmes, ő meg közben megcsalna, nem törődne velem, meg ilyesmi. Vagy nem tudom. Tudom, hogy jó apa lenne belőle, és nekem ez mindig olyan fontosnak számított...különben már régen szültem volna, ha találtam volna ilyen pasit.
2009. okt. 2. 00:13
6/10 anonim válasza:
Szia! Hát igen ismerősek ezek a gondolatok:) Ha úgy érzed Neked jó, kövesd a barátnőd példáját. Mert nézhetjük így is: az én nagyszüleim soha nem voltak szerelmesek egymásba, mert nem is volt rá igény. Összeadták őket, jöttek a gyerekek, meg a munka, és kész. Nem volt gond, mert mindenki így csinálta. Leéltek együtt közel 50 évet, de sajnos nagypapám meghalt. Itt az 50 éven van a hangsúly. Én biztosan nem mondhatom el majd az unokáimnak, hogy papátokkal 50 éve vagyunk házasok, mert ma már nem ez az etalon. Ma már szerelmesnek kell lenni az 50 év alatt végig. A szerelmet nem szabad eldobni, vagy megtagadni magadtól, de ha úgyis elmúlik egyszer? Neked van igazad. De hozzáteszem, hogy a nagyszüleimnek 3 gyerekük lett, abból édesanyám édesapja nem az én nagypapám volt...mindenesetre sok szerencsét neked:)
2009. okt. 2. 00:28
7/10 A kérdező kommentje:
Hát, köszi. Igen, mint mindennek, ennek is több oldala van ahonnan meg lehet közelíteni. Annyit csalódtam már... Kivétel nélkül mindig fülig szerelmes voltam, ki is mutattam. Aztán jól átvágtak mindig. Ezért olyan furcsa nekem ez a helyzet. Amúgy szerintem régen rossz ha valaki az etalonokat követi. Elgondolkodom azon amit írtál...
Mert előbb-utóbb úgyis elmúlna, ha érezném is, tényleg.
2009. okt. 2. 00:48
8/10 anonim válasza:
ez nekem is ismerős sajnos az engem is taszít ha érzed hogy valaki nagyon oda van érted és tudod hogy akármit csinálsz a másik akkor is szeretni fog. túlságosan biztonságban érzed magad.
hát én most szakítottam valami hasonló miatt. most nem tom eldönteni hogy hiányzik e vagy sem. de sztem ez a jobb megoldás. persze én még csak 22 vagyok és még kiélném magam nem akarok házasodni lehet hogy te is még élnél egy kicsit. nem?:)
f22
2009. okt. 2. 09:34
9/10 anonim válasza:
talán nem elég férfiasan viselkedik....
Meg kéne mondanod neki hogy lehetne egy kicsit titokzatos vagy valami....azért nem szereted igazán és azért nincs lángolás mert minden lapját kiterítette. Ha előre tudod az 5ös lottó számait és megjátszod akkor már nem fogsz izgulni a 4szám kihúzásánál sem úgy mintha nem tudtad volna előre. Ez ugyanez nincs titok köztetek, s már felfedezted a pasid minden értékét. Lassan untat a személyisége. Erről lehet szó. Talán ideje hogy szünetet kérj.
jakomo 25f
2009. okt. 2. 12:36
10/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem akarom kiélni magam. Sosem voltam ilyen típus. Minden kapcsolatomat halálosan komolyan gondoltam.
A szünettel kapcsolatban félek kicsit, hogy elbizonytalanítanám, vagy elriasztanám magamtól. Elég, ha én vagyok megkattanva..
Pár napja nem találkoztunk (nem direkt, így jött ki), és most meg nagyon hiányzik.
De mi lesz, ha hagyok mindent a mostani felállásban, és x idő múlva valóban szerelem lesz amit érezni fogok, DE egy másik pasi iránt??!! Nemhogy megoldódna bennem ez a dolog, hanem talán még nehezebb, mert most hogy hiányzik, még jobban össze vagyok zavarodva.....:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!