Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szeretik a nők a fiatalos, jóképű pasikat? Lenn.
Egy lány mondta a közös ismerőseinknek, hogy szimpi vagyok neki, azóta ismerkedünk. Sikerült alaposan szemügyre vennem, és azt látom hogy nálam sokkal idősebbnek néz ki, de egyébként idősebb is. Már előre hallom, ahogy a rosszmájúak kibeszélnek a hátunk mögött, hogy mennyire nem illünk össze. Persze ez engem egyáltalán nem zavar, mert nagyon tetszik kívül-belül. Attól tartok, fél, hogy csak szívatom. Azt mondták, hogy túl jóképű és fiatalos vagyok hozzá. Most akkor gondolhat olyat, hogy nem tetszik nekem, csak szívatom vagy nem érdekli és igenis kellek neki?
Tudom, hogy hülye kérdés, de olyan visszafogott és félénk, ha rólunk van szó, hogy nem tudok olvasni a gondolataiban. És ez nagyon zavar, mert általában a testbeszéd mindent elárul, de az ő esetében kicsit kételkedő lettem!
Lányok! Ti tudhatjátok, hogy van ez? :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!