Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok le, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok le, ha a legjobb barátnőtök az exetekkel járna?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok. 1,5 évvel ezelőtt munka végett mentem Párizsba. Akkor, 22 évesen egy 4 éves kapcsolatot hagytam a hátam mögött. Rajta kívül még nem is volt senkim. Rettenetesen nehéz volt elhatároznom, hogy mi legyen. Elején úgy volt ketten megyünk,majd szépen lassan a barátom kihátrált az egészből. Addigra mindent elintéztem, lakást szereztem, mindent. Maradt. Én mentem. Eleinte megpróbáltuk a távkapcsolatot, de úgy tűnt, nem megy. Ezért 7 hónappal ezelőtt befejeztük. Nagyon fájt nekem,és minden erőmmel azon voltam, hogy haza tudjak menni meglátogatni, és átbeszélni mindent. Mivel sikerült egy nagyon jó állást találnom, sok időbe telt, míg több napra elszabadultam. Volt egy nagyon jó barátnőm itthon, már óvodába is együtt jártunk. Ő tudott mindenről. Tudta mennyit szenvedtem miatta. Neki mindig mindent elmondtam, még e-mailben is, amikor csak tehettem. Most hazajöttem egy hete, és találkoztam a barátnőmmel. Mondtam neki hogy nem szóltam az exemnek hogy hazajövök, mert meg szeretném lepni, és úgy tűnik, ha minden jól alakul, vissza is jövök végleg. Nem szólt egy szót sem.

De elintézett mindent. Az exemet nem értem el egész nap, sehol. Pedig mindent kiterveztem, mit hogyan csinálok majd. Kétségbeesésemben felmentem a barátnőmhöz. És pont nála volt...az exem, a legjobb barátnőmnél. Kezdődött a magyarázkodás, meg a ne haragudj el akartam mondani, de eljöttem. Azóta minden nap keresnek. Hol az exem, hol a "barátnőm". Nem tudom mit csináljak. Iszonyatos pofáraesés volt ez számomra. Mert persze számítottam rá, hogy esetleg már mással jár...de hogy pont a volt legjobb bnőmmel, arra álmomban sem. Visszamenjek Párizsba, és ne is foglalkozzam velük, vagy mit csináljak, hogyan reagálnátok le a helyemben? Tudom, a kapcsolatomat én rontottam el, de nem is azért jöttem haza hogy újra kezdődjön minden, csak egy meglepetést akartam szerezni. Helyette én kaptam. Előre is köszi!

2013. máj. 9. 19:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Az már inkább, hogy "hátbadöfött". Az ilyen nem barátnő. Ha megbánta akkor maradhat, egyébként kiesik a bizalom köréből. De ha vele megszakitod a kapcsolatot akkor az exxel sem kell találkoznod szvsz nincs probléma. Én is Párizst javaslom. Jó lesz felejteni. Fel a fejjel! :)
2013. máj. 9. 19:34
 12/16 anonim ***** válasza:
ő nem a legjobb barátnőd, sőt soha nem is volt, szerintem maradj Párizsban :)
2013. máj. 9. 19:42
 13/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, visszamegyek, és többet haza sem jövök! Na jó, csak ha nagyon honvágyam lesz :)
2013. máj. 9. 19:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem megeshet ilyen, nem gonoszok. Meg kellett volna mondaniuk, az igaz és nagyon kényes a helyzet, de ettől még -bármennyire is fáj- egymásba szerethettek.

Mindamellett ha nem tudod őket így elfogadni, akkor inkább menj tovább és ne nézz hátra. De ha idővel meg tudod emészteni, akkor bocsásd meg nekik azt, hogy amellett, hogy szeretnek téged, egymást is merték szeretni.

2013. máj. 9. 20:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem attól tenném függővé, hogy Párizsban vagy Magyarországon éljek-e, hogy az exem és a barátnőm összejöttek-e vagy sem. Amúgy szerintem is csak az a baj hogy hátba döftek, elmondhatták volna. Mert végül is ha szeretik egymást miért baj?
2013. máj. 9. 22:56
 16/16 anonim válasza:
Szerintem menj vissza Párizsba.meg amugy is ha úgy volt hogy egyutt mentek es o kihatralt belole..akkor még nehogy mar te erezd magad hibasnak..a baratnod meg ennyit er,meg a hapsi is..en erre annyit tennek,es mondanek h rohadjatok meg,legyetek boldogok megerdemlitek egymast..! :)
2013. aug. 19. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!