Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz velünk ezek után? Van még esélyem vajon nála?
Figyelt kérdés
van 1 srác akivel talizgattunk..ellenezték a kapcsolatunk,keverték a kakit..nagyon sokan..így titokban voltunk magunk miatt.Sokszor taliztunk,mindig lejött hozzám és nagyon jól éreztük magunk együtt.Mondta h kezdem megőrjíteni és ölelt..mondta h nem kurvára van szüksége hanem olyan csajra mint én..egy bnőre.Tök jó volt..de egyik nap üzent bnőmmel h nem akar semmit..és emlegetett vmi pasikat h nekem van meg volt meg össze vissza beszélt és én őt nem keresem már(lehet ez miatt)de ez nem volt igaz csak beakarnak kavarni!Felhívtam h mi ez az egész és azt mondta ő ilyet nem mondott bnőmnek..sőt semmit.De most lent van Balcsin(lehet sulis progi nemtom)és van velük pár csaj:((( nagyon félek...és h már nem is érdeklem.Szerintetek?Lenne még esélyem?Mért csinálja ezt?Olyan jól megvoltunk!2008. jún. 16. 20:36
1/11 anonim válasza:
szerintem...egyikőnk sem a pasid, nem tudjuk, mit akar. Miért nem kérdezed meg tőle, hogy mit akar, döntse el. Mi az hogy kavarnak??tuldramatizálod a helyzetet, szépen mond meg neki, hogy döntse el, mit akar vagy nem lát többé.
2/11 A kérdező kommentje:
Beszéltünk róla h mit akar és mondta h járna ő velem de nem szabad és csak ezt hajtogatja...meg h van pár ember aki erről nem tudhat és ne értsem félre nem csaj.Mert csak én vok neki de nem szabad h páran erről tudjanak.De nagyon szeret velem lenni és tényleg mindig lejön hozzám és alig akarunk hazamenni.:((
2008. jún. 16. 21:36
3/11 anonim válasza:
Figyelj,ha tényleg szeret akkor nem érdekli semmi.Kitartás.Próbálkozz be!
4/11 anonim válasza:
Ha tényleg szívből szeret,akkor őszintének kell lennie veled.Elég csúnya húzás volt tőle,hogy elment a Balcsira nélküled.Nem akarlak elkeseríteni,de van okod aggódni a lányok miatt.Szerintem állj elé és vond kérdőre,hogy ki az aki tiltja a kapcsolatotokat?Lehet ez csak kamu,és így nem enged magához közel,hogy továbblépjetek.Lehet látja rajtad hogy szerelmes vagy belé,és nem akarja összetörni a szíved,mivel te rendes lány vagy (nem kurva) de nem is akar tőled semmi komolyat.Biztosan lenyűgözted,hogy ritka az ilyen nő,de ő még nem akarja lekötni magát.Nem tudni mit akar,de még mielőtt döntesz,jobb ha eléállsz és megmondod neki,hogy veled ne játszon!!Ne hagyd magad kihasználni!Aztán lehet rájön hogy te kellesz neki.Ha mégsem,akkor se keseredj el,mert annál rosszabb nincs is egy kapcsolatba mikor szeretsz,de téged nem szeretnek.Én mindig azt mondtám,inkább engem szeressenek,mint fordítva.Sok sikert!Ja!És ne nyomulj rá,mert elriaszthatod.Ha ő nem keres akkor hagyd a fenébe,majd eljön a nagy Ő is egyszer! ;-)
5/11 A kérdező kommentje:
A Balcsira amúgy is ment volna mert már befizette a pénzt csak mondta h neki vok én meg lesz ott a haverja meg a pis csajok neélkül.De most....szerintem már nem ez van.Én eddig nem mitattam ki mit érzek,nem is én kerestem őt hanem ő engem h talizzunk meg minden.Mielőtt meg elment a balcsir azon volt fönnakadva h én őt sosem keresem..pedig az utóbbi pár napban én hívtam,csak az elején nem.Futni nem fogok utána.Csak nem értem mi ez az egész ami itt van most...amúgy köszi a válszaitokat:'(
2008. jún. 17. 13:27
6/11 anonim válasza:
Így már értem,te nem rontottál el semmit!Sőt!Nagyon is hogy jól csináltad!Figyelj!Ha felhív a Balcsiról akkor semmi gond.Ha mégsem hívott fel még eddig,akkor csörögj rá te,vagy dobj rá egy sms-t!Lehet hogy azt hiszi hogy téged nem érdekel ő?A férfiak nem szeretik megégetni magukat,biztosra szoktak menni.Általában nem adják át magukat a szerelemnek mint mi lányok,hanem megpróbálják tudatosan irányítani.Néha azért ők is elvesztik a fejüket,de aztán visszábbveszik az iramot.Szerintem nem vagy reménytelen helyzetben,sőt!Egész jók a kilátások.Szerintem adj magadról életjelet,aztán meglátjuk mi lesz.Legalább megpróbáltad.
7/11 A kérdező kommentje:
Valaki azt mondta h csak keresi a kifogásokat és h ne foglalkozzak vele,meg h hülye lennék ha keresném főként h vádaskodott(van másik pasim stb..)és utána meg nekem telefonba letagadta..Mondták hogy ha érdeklem akkor keres,de én ne keressem ezek után:(De szivem szerint ahogy mondtad keresném,de félek h tovább rontom a dolgokat..
2008. jún. 18. 17:14
9/11 A kérdező kommentje:
felhívtam és mondtam neki h gondoltam felhívom h mi van vele és h érzi magát a Balcsin...azt mondta h jól tettem h felhívtam és elkezdte mesélni mit csinált tegnap meg ma hova megy.Kérdezte velem mi van meg hogy megyek e vhova hétvégén...nagyjából ennyi..de nem mondta h hiányzok neki.:(
2008. jún. 19. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!