Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Szörnyű és elég kínos helyzetbe keveredtem.
Olyan helyzetbe keveredtem, amibe még eddig soha.
19 éves lány vagyok és mindig is a tőlem idősebb férfiak társaságát kedveltem. Egy példa: az előző párom 27 éves volt. Tudom, nagy volt a korkülönbség, de remekül megértettük egymást, egyezett a gondolkodásmódunk stb.
Most bókolgat, udvarolgat nekem egy férfi. 32 éves igaz, de iszonyatosan jó pasi. Jól néz ki, lehet vele értelmes dolgokról beszélgetni, megegyezik az érdeklődési körünk is. DE! az illetőnek családja van. Feleség, 2 gyerek. Mivel egy helyen "dolgoztunk, illetve csak dolgoztunk" megpróbáltuk elkerülni egymást, legalábbis én megpróbáltam elkerülni, minél kevesebbet beszélni vele, mert tény, hogy működik a kémia is és tényleg lehet vele értelmesen társalogni, de én tudtam, hogy ő nincs egyedül, ezért sem foglalkoztam vele. Mivel már nem "dolgozunk" egy helyen, tegnap kaptam tőle egy üzenetet, hogy találkozhatnánk egy "szakmai beszélgetésre", mivel már nem "törvénytelen".... De tudom, hogy nem ez a szándéka. Ti most mit tennétek a helyemben? Tudom, most fogok kapni majd egy pár olyan kommentet, hogy hülye r*banc stb, de én megtettem minden tőlem telhetőt, hogy elkerüljem a bonyodalmat. Fogalmam sincs milyen a kapcsolata a feleségével, de ha kifelé kacsintgat, nem hiszem, hogy túl jó. Nem akarok én lenni az, aki elszakítja a családjától. De viszont táplálok iránta érzelmeket és én sem vagyok neki közömbös, ez a viselkedése alapján nyilvánvaló. Szóval mit tegyek? Legyek önző és fogadjam el azt az elvet, hogy aki menni akar, úgyis menni fog, vagy hagyjam az egészet a francba?? Teljesen tanácstalan vagyok.
Köszönöm előre is a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!