Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asdnoname kérdése:
Ilyen helyzetbe mi a teendő? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tehát, van egy lány kit nagyon szeretek és tudja is sokat kedveskedem neki egyre fontosabb vagyok neki már mindennap talizni akar velem. És csak annyi baj van,hogy még nem kaptam le ...amit kövi talinál már beterveznék ( 2hete kezdtünk el találkozgatni) tehát még nem késő. viszont egy nagy probléma hogy volt neki 1 srác akit nem tudott elfelejteni de mondta hogy velem eltudná felejteni... csak fél hogy a srác megint rá ír facebookon és nemtudja mit reagálna és fél hogy engem meg megbántana... de semmiképp se akarja vissza őt csak feltételezte hogy milenne ha ráírna a srác és a szívének nem tudna parancsolni... viszont mondta hogy velem kezdi lassan elfelejteni nő felfele a százalék csak lassan így mondta meg hogy én belsőre 100% vagyok neki külsőre is jobb vagyok neki a srác meg belsőre 0%on van külsőre meg szarabb ezt is így mondta csak még mindig vonzódik hozzá... és az lenne a kérdésem mit tegyek hogy belém szeressen és azt a nyomorékot elfelejtse végre? de mihamarabb ... sokat kedveskedek neki pl mikor nagyon gáz napja volt vittem neki gyrost (kedvenc kajája) stb... meg sose utasítom vissza... de ez lassú... nemtudom 1 barátnőm volt még szóval annyira nem vagyok értett -e témába de looser se vagyok... egyébként 15éves vagyok . normális hozzászólásokat kérnék :)2013. máj. 7. 19:23
1/4 anonim válasza:
attol fél hogy ráir a srác... akkor miért nem törli le az lenne a legegyszerübb...
Szerintem ö nem is AKARJA elfelejteni a másik srácot...
2/4 A kérdező kommentje:
na ez más sztori :D tehát a srácnak volt 1,5éves kapcsolata és a csajjal közbe kavart a barátnője megtudta és letiltotta a csajt akit szeretek tehát a srácnak levan tiltva a csaj ... és ha levan tiltva a csaj nem tudja rátiltani a srácot érted valahogy?:D a srác volt barátnője letiltotta a csajt még azóta is rajta van ... és csak akkor tudja akit szeretek csaj letiltani ha nincs rajta már a tiltás... :D
2013. máj. 7. 19:28
3/4 anonim válasza:
Akkor törölje az ismerösei közül vasgy bármi mert nem létezik, hogy nem lehetne onnan eltönteni ha nagyon akarná.
Hidd el nekem hogy ez a lány gyanús nekem... Én a helyedben azért idafigyelnék mrt bármi történhet még... vagy nem...
4/4 A kérdező kommentje:
hát majd utána járok... hát igen amúgy tudja hogy én neki jobb vagyok meg mindenki mondja... meg az egy csicska senki a gyerek... de tuti ha ráír én tuti kihívom streetre... 170 centi kis szaros dugó gyerek én vagyok 184 centi ami most levan szarva de rohadttul irritál a gyerek ... igaz még semmi se történt de akkoris nekem lesz a legnagyobb pofon ha ez megtörténik ... utána meg jogos hogy mit fogok tenni ...
2013. máj. 7. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!