Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereztétek már vissza az exeteket?
Figyelt kérdés
Azt is írjátok légyszi hogy ti szakítottatok vagy ő? Utána meddig voltatok együtt még?2013. máj. 9. 15:07
1/8 anonim válasza:
Nem, mert ha én szakítok egy emberrel, akkor annak vége.
2/8 anonim válasza:
Gimis éveimben volt, hogy szakítottunk majd összejöttünk egy párszor.. Ilyen se veled se nélküled volt. Mindig én szakítottam vele, mert kis éretlen hülyegyerek voltam, de egy szép gesztussal visszahódítottam. Ma már úgy vagyok ha szakítok valakivel az végleges. 21F.
3/8 anonim válasza:
Igen..Az én hibámból ment tönkre...
De azóta két éve vagyunk együtt és nincs semmi baj
4/8 Christiano Ronaldo válasza:
Egyetlen egy alkalommal vitt rá a sors akkor összejött, de mert a szakítás se volt olyan "igazi".
Viszont nem értem mi értelme van exért harcolni, ha vége van akk vége van, nem véletlen alakult úgy ahogy.
5/8 anonim válasza:
Mindig Ők szakítottak és mindig úgy volt hogy vissza könyörögték magukat én adtam 100 esélyt és utána megint szakítás lett a vége minden egyes alkalommal ami nem működöt nem is fog !!
6/8 anonim válasza:
Én nem is akarnám! Soha nem is küzdöttem exért!
Minek,ami egyszer nem müködött,utána sem fog,ha mégis csak rövid ideig,és úgyis visszatérnek a problémák,senki nem tudja elfojtani a sérelmeit hosszú ideig,és változni,meg mitől változna! Inkább keress egy új kapcsolatott.
7/8 anonim válasza:
Igen. Ő szakított, egy év után. Három hónapot külön töltöttünk. Aztán visszahódítottam, utána még három évig együtt voltunk.
8/8 anonim válasza:
Jaja volt, szintúgy mint a 2 válaszoló, hogy se veled se nélküled, de aztán vége lett. :/ 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!