Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet azért nem találtam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért nem találtam meg a párom 35 évesen, mert idáig a férfias domináns pasikra buktam? Lehet emiatt sose találom már meg a párom, mert a normális pasik már foglaltak?

Figyelt kérdés

Már 35 éves vagyok és mindig csak pórul jártam a pasikkal, megcsaltak vagy elhagytak. Tény hogy mindig csak a domináns vagány férfias pasikra buktam. Barátnőim már mind házasok gyerekkel, viszont ők megtudtak szeretni kis csendes határozatlan, visszahúzódó, aranyos friendzónába tartozó pasikat és tény hogy ők sose fogják elhagyni megcsalni a párjukat, mert túl töketlenek ahhoz hogy megtegyék.

Így éves nőként, már szeretnék gyerekeket, meg férjet, ezért én is elkezdtem keresgélni az ilyen típusú pasikat, de sajnos már ők mind foglaltak, ami teljesen érthető :(

Lehet teljesen elhibáztam, hogy ilyen domináns pasikra mentem rá fiatalabb koromba és a normális pasik már foglaltak, mert kevés van belőlük és a családot akaró nők elhappolták?

2013. máj. 9. 15:02
1 2
 11/17 anonim válasza:
73%

Domináns=pénzes csak szerintem nem merted ezt így írni.

BESZOPTAD

2013. máj. 9. 18:08
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Hát igen, így jár aki a pénzes, sportkocsis pasikat hajkurássza. Most meg má' leketyegett a biológiai órád, ilyenkor már bárki megtenné :DDDD

Megérdemelted.

2013. máj. 9. 18:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"tény hogy ők sose fogják elhagyni megcsalni a párjukat, mert túl töketlenek ahhoz hogy megtegyék. "

ez kiverte a biztosítékomat... tehát ha te megismersz egy pasit akibe szerelmes leszel, és ő nem csal meg téged akkor ő töketlen?

hát bocs de nem csodálom hogy nem maradt meg melletted 1 pasi sem....

én 24 évesen ismertem meg a férjem, 25 voltam mikor összeházasodtunk. férfiasabb számomra, hogy aranyos, helyes, kedves, nyugis, , néha eljárunk a haverjaival típus, mint amiket te leírtál.

el kell döntened mi a fontosabb... még 10 évet várni valami vad domináns izompacsirtára, aki megkorbácsol amiért nem meleg a vacsora, vagy egy nyugisabb más típusú pasi 2-3 éven belül. nyilván nem mindegy , hogy képes vagy e vonzódni utóbbi csoporthoz:)

te tudod...azért még nincs késő, de könnyű dolgod sem lesz.

27/N

2013. máj. 10. 01:41
 14/17 anonim ***** válasza:
60%
A megérzésem azt súgja,hogy ez provokatív kamu kérdés!
2013. máj. 10. 07:30
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

jaaaj jó hogy az! vagy akkor 35 nő létére kérdező hölgy olyan i***** hülye p**** hogy az valami hihetetlen.

És igen nagyon erőltetett az egész szöveg, nevetséges hülye urva

2013. júl. 27. 23:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

én férfias pasi vagyok 36 és az ijen plazacicákat e ku....r...vá...nak tartottam anno azért nem kellettek

de du.g.ni jo vol illetvve egynek elment

bár nem velùk volt a legjobb

sajnálom hogy igy jártál

találsz majd magadnak valót egyszer

sok sikert

2014. szept. 17. 08:36
 17/17 CHRISS2 válasza:
Mèg így 35-évesen is nagyon éretlen vagy szerintem azok alapján amit leírtál, el tudom képzelni milyen lehettèl fiatalabb korodban :). Sajnos sokszor az ember nem tanul a hibáibòl és ha találnál most olyan pasit aki lehozná még a csillagokat is az égről szerintem nem tartana sokáig az a kapcsolat sem. -22F
2022. nov. 30. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!