Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszik a lányoknak?
Szerbiai, vagyok!Szüleim turizmussal foglalkoznak és sok csoport jön Magyarból is, pár éve megindultak a diák csoportok.7-8. osztályos gyerekek szoktak jönni ide, én is nyolcadikos vagyok.Próbálom minden csoportnál hogy észre vegyenek és hogy megbarátkozzak velük, és ha már ez meg van akkor már jönne a csajozás melybe nem vagyok túl jó.
Sokféleképpen próbáltam.Próbáltam úgy is hogy megfigyeltem mi tetszik a lánynak, de ezt 2-3 nap alatt nem könnyű.
Azt szeretném megtudni hogy egy ilyen lánynak mi tetszik és mi kelti fel igazán az érdeklődését!?
Tavaj hugom is volt ..
Péterréve vagy mi a neve nem?
Havont 2-3 diák csoport jön :)
nem muszály felszedni, csak jól megismerni, meg ilyenek.
Nah, de azért felszedni is párat, évente 4-et 5-öt :)
És miert baj ha ezt csinálom?
Inkáb ezt, mint menyek kocsmákba inni meg cigizni (mit az osztálytársaim) én ilyesmiek nem csinálok.
És ha már van esélyem akkor miert ne? :)
*muszáj
hát ahogy érzed. de ha 2-3 napot vannak ott, akkor nyilván nem kezdenek egy helyi sráccal, mert azért az egyéjszakás kalandokat ilyen idősen erősnek tartom...
csajozz nyugodtan, ha jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!