Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi maga alá akarja nyomni a barátnőjét?
Figyelt kérdés
Mármint hogy mindig ő engedjen és így tovább. Van normális férfi is, aki nem az alá-fölé rendelt kapcsolat híva, vagy tényleg túl nagy az Isten állatkertje és kicsi a kerítés?2013. máj. 8. 23:00
11/11 Napéjegyenlőség válasza:
Nem.
És én nyilván más típusú kapcsolatokat hozok létre, mint te. Én azért vagyok együtt a barátnőmmel, mert szeretek vele lenni, és mivel tisztelem őt, eszemben sincs korlátozni.
Tapasztalataim szerint eddig az az én szerepem, hogy egyfajta érzelmi biztonságot teremtsek, ami határozottsággal is jár, bizonyos helyzetekben dominánsnak kell lenni, de szó sincs elnyomásról.
Egy harmonikus párkapcsolat alapjait elöszőr magunkban kell lerendezni.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!