Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú csak a szexet akarja? L
Figyelt kérdés
Vagy vannak még kevésbé "kanos" fiúk is?2013. máj. 8. 21:13
2/13 anonim válasza:
Kevésbé kanos nincs, cska türelmesebb:)
A szex egy kapcsolat szerves része, nélküle nem működik hosszú távon. Persze normális életkorra vonatkoztatva
3/13 anonim válasza:
Itt vagyok és még rengetegen mások is.
De hát ezt nehéz felfogni.Egyszerűbb általánosítani néhány srácból aki csak megdugta volna a csinos tested.
4/13 A kérdező kommentje:
igen, egy kapcsolat része. de a legtöbb fiú ránéz egy lányra és az jut eszébe hogy de megk***ám ! azért ez nem normális
2013. máj. 8. 21:16
5/13 anonim válasza:
A szex az valóban fontos dolog egy kapcsolatban...
Én személy szerint sokkal jobban vágyok érzelmekre, mint szexre.
22/F
6/13 mainstream 95 válasza:
Nincs olyan, hogy kevésbé kanos...Maximum az, hogy többet képes várni..Én is ilyennek tartom magam, nem fontos számomra, hogy az első randi után megtudjak fektetni valakit. Meg egyébként is, én a hosszabb kapcsolatok pártja vagyok, tehát képes vagyok addig várni, amíg a lány is akarja :)
17F
7/13 anonim válasza:
Ez hozzá tartozik az élethez és az ismerkedéshez! A férfit hajtja az ösztöne hogy ne haljon ki a fajtánk!
8/13 anonim válasza:
De meg is dugtak vagy nem?!azért nem mind1.Mondani mindent lehet.
9/13 A kérdező kommentje:
21:17
örülök, hogy így gondolod:)
2013. máj. 8. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!