Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feltűnt hogy a párom már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltűnt hogy a párom már nem akarja velem a szexet. Tehetek még valamit?

Figyelt kérdés

régebben is sokszor úgy volt,hogy nekem kellett kezdeményeznem a dolgot,mert ő vagy elfelejtette vagy csak lusta volt (elmondása szerint szereti ha én kezdem, és sokszor ezt várta...na persze)

de akkor is legalább sűrűbben volt, mint most. komolyan sokszor mondtam már neki, hogy felesleges fog.gátlót szednem, azt a havi max 4 alkalmat kibínánk gumival is. mert ennyit szexelünk, hetente 1x, nagyon ritka ha 2x. és én 20 (Lány) éves vagyok, a párom 21.

egyre viccesebb dolgokat talál ki, hogy miért ne.napok óta , sőt egy hete már, nem volt semmi, mert én menstruáltam, én ilyenkor sokkal jobban kívánom őt, mégha nem is lehet semmi, akkor is. egy héten 4x elégítettem ki, amibe kb minden benne volt, amit szeret( mégha én nem is annyira, megteszem,mert őt szeretem, és neki íg jó stb.) vártam h azért ezek után, ha elmúlik a dolog, lesz vmi, de neeem, nyugiba fekszik mellettem, és filmet néz. én másztam megint rá,ő kb meg se mozdult, mégha úgy tett is,hogy élvezi, jól esett volna ha hozzám is ér, így rászóltam...mire azt mondta h azt hitte végig én csinálok mindent, mert az milyen izgi. ja igen, lehet csakhogy nekem is kéne egy kis törődés, meg hát egész héten megcsináltam neki mindent, nem igaz hogy ennyire nem képes.

mindegy megvolt a dolog, hát nem is olyan nagyooon jó, mint régen, csak jó, simán.

ez volt 3 napja. azóta nem nyomultam én, gondoltam majd őő.... de már ilyeneket álmodok. ma reggel úgy keltem fel, hogy tiszta nedves voltam,mert megint ezt álmodtam, mire kedvesen odahúzom a kezét, hogy megmutatom milyen nedves vagyok, erre nevet, és lekoptat azzal hogy neki most van dolga , meg el is kell mosogatni, majd este.

normális ez? hogy egy 21 éves fiatal férfi meg tudja azt állni, hogy a barátnője a bugyijába teszi a kezét, mert hogy milyen nedves, erre felkel, és kimegy "csinálni a dolgát"

elvagyok keseredve, én mindent megteszek, ő meg kb semmit. :(

2012. okt. 19. 11:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, bár azért nem volt ennyire durva a szitu. Össze vissza hazudozott a barátnőm, elvesztette a bizalmamat. Ezek után vhogy nem kívántam már, én is mindenfélét kitaláltam, hogy ne kelljen szexelni.
2012. okt. 19. 11:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem normális :S Itt valami nem oké a sráccal. Keress egy szexuális igényben is hozzád jobban passzoló pasit mert ez így sok jóhoz nem vezet. Ez olyan, hogy én se bírnám sokáig egy kevés szexet szerető nővel... 22/F
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de egészséges 21 éves férfiembernek szüksége van szexre. Tehát vagy nem egészséges, vagy téged nem kíván valamiért. Egyébként jól megvagytok?
 4/12 anonim ***** válasza:
Bocs,hogy ezt mondom, de lehet nem vagy elég szexi.Menj el kozmetikushoz sminkeltesd ki magad meg fodrász.Esetleg vehetsz szexhez kellèkeket, ha így sem izgul ràd lehet hogy csal valakivel.Dobd ki.
2012. okt. 19. 11:28
 5/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. sok zűr volt most köztünk,veszekedtünk egy darabig, de most pár hete oké minden. én is erre a dologra gondoltam, hogy ez miatt nem szeretné a dolgot, leültünk, hogy dumáljunk róla, de zavarba volt, sóhajtozott,meg cuppogott, hogy le van zárva már ez a veszekedős korszak, minek hozzuk fel?

nemtudom,komolyan mondom. ha én csinálom neki, látom rajta hogy élvezi. én is erre gondoltam h nem tart szexinek, de azt hiszem a testemmel meg van elégedve,mert ahányszor előtte vetkőzök le, odajön és percekig játszik a cicijeimmel aztán arrébb áll.. az nem baj hogy mondjuk én ettől beindulok...-.-

ez se jönne be hogy elmegyek fodrászhoz meg stb. mert ha itthon csak kis sminkelem magam, már nyüszög hogy minek? mert itthon vagyunk, ketten , nem kell kisminkelnem magam, mert felesleges. meg egyébként se kell, szerinte.

a fodrászról meg annyit, hogy 1 éve könyörög hogy vessem barnára a hajam, és most festettem arra, tetszik neki, meg minden, aztán ennyi. (én utálom ezt a színt magamon, de ez ugye nem fontos. )

ha feszülős gatyát veszek fel, addig eljut hogy rácsap a seggemre, aztán megjegyzi hogy ebbe majd mindenki a seggemet fogja nézni..

2012. okt. 19. 11:36
 6/12 anonim ***** válasza:

#5: te olyan szánalmas vagy.. -.-

A kérdésedre választ adva..

Nem egyszerű a helyzet, és eléggé sajnállak.. nagyon komoly a gond ha nem kívánja a szexet. Mióta vagytok kb. együtt, és hol laktok(együtt, külön, valamelyikőtök szüleinél)?

Lehet hogy valamiért a párod stresszel valamin, és képtelen kezdeni a dolgot. Az is lehet hogy tényleg nem hűséges, vagy már nem érez úgy. Az is lehet hogy csak szimplán nem kívánja a dolgot.

Azért ez elég komoly probléma, és le kellene ülnöd vele beszélgetni erről mindenképpen..

2012. okt. 19. 11:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Istenem miér nem fogok ilyen csajokat akik imádnak szexelni,miért nem.

Nálam pont fordítva állandóan a szex miatt szakítok,mert idiótákat fogok ki.

Hol van ilyen csaj aki ilyen,mint te kérdező,akivel szexmaratonokat tudok csapni?Most komolyan,egyszerűen nem értem a pasidat,én a helyébe órabérbe csinálnálak :D

25ffi

2012. okt. 19. 11:44
 8/12 A kérdező kommentje:
most szeretnénk összeköltözni. ő külön lakik a szülőktől, én még a szüleimmel. sokszor csak hétvégén tudunk találkozni, de most mondjuk 2 hete nála vagyok. szóval változó hogy mennyit vagyunk együtt.
2012. okt. 19. 11:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekes... Én 22F vagyok ha a barátnőm a bugyijába vezetné a kezem h mennyire nedves és be van indulva én rávetném magam nyalnám ameddig el nem megy, majd betenném neki és jól megpakolnám ahogy azt kell. Párszor előfordult már

Jó kérdés hogy miért nem kívánja a szex-et velem ilyen nem fordult még elő.. Nálunk inkább én vagyok a szexfüggő a barátnőm inkább csak szereti a dolgot, de nem létfontosság neki az akár 5-6 menet viszont első , második menet után ő is kezdeményez ha beindul valamire, de főképp én szoktam kezdeményezni. Mond meg neki a dolgot hogy ez nem pálya és ennyi, sok mindent nem tudsz tenni

2012. okt. 19. 11:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia

Érdekes az esteted de megértelek, mert pontosan ugyan ez van nálunk is, ahogy leírtad heti egy örülök ha kettő összejön és persze ő már nem is kezdeményez csak én, ha két hétig nem csinálnék semmit akkor ő sem. A kor is passzol egyidősek vagyunk. Próbáltam vele erről beszélni hogy talán velem van e a baj de azt mondta hogy nem és ne haragudjak rá de nem tudja miért ilyen. Én már beletörödtem de nagyon rossz.Sokat gondolkodom mi legyen, de emellet is nagyon szeretem és nem egyszerű így. Néha úgy érzem hogy megszokás az egész de semmi több. Kíváncsi vagyok hogy nálatok lesz e változás.

2012. okt. 19. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!