Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Csak a szexet akarja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dzsi kérdése:

Mit tegyek? Csak a szexet akarja?

Figyelt kérdés

Januárban elhivott a barátnöm szánkozni magával hát elmentem...olyan pikinik féleség volt ez...piáltunk kajáltunk szánkoztunk...mivel már sötétedet mondtam,hogy már mennem kel....erre ő azt mondta,hogy mennyünk át hozzá(én a barátja és annak a haverje)hát átmnetünk és ott fojtatuk a bulizást...piáltunk egy kicsit és kártyáztunk...meg hülyültünk...köztem és Daniel(ez a neve a fiunak) volt egy szikra elége jol kijötünk...mar elége késő volt és haza kellett mennem...erre felugrodtak és azt mondták, hogy majd a lovagom elkisér engemet haza...igy is lett..még sétáltunk azutan hazaértem...a héz előtt éltunk és beszélgetünk hirtelen azon kaptam magam,hogy már csokolozunk.....kétszer csokoloztunk és hazamenetem...aztán a bartnöm hivott,hogy megadja Dani-nak a számomat mert az kéri..mondtam oké..ezutén két hétig minden este beszéltunk...Ezután egy vasárnap újra elmentünk piknikezni...jo volt az eléjen csak együtt sétáltunk es beszélgetünk de ott a erdőben elhivott sétálni hat elmentem sétáltunk egy kicsit majd leáltunk és csokoloztunk....ezután egész nap csokoloztunk...nem tudtunk elszakadni egymástól....(idegesit az hogy tapizik amikor csokolozunk...nem szoktam nagyon hagyni)másnap megkérdezte hogy nem szeretnék e vele járni azt mondtam ,hogy igen...azota eltelt egy honap nem talákoztunk eddig mivel nincs időnk.....ma visszont véletlenül összefutotunk vele...es meg csak meg se csokolt..de nagyon kedves volt meg minden...de én attol félek hogy csak a szex kel neki tölem....ő mar nem szüz én még az vok.....

Én 15 Ő 18

Mit tegyek?Szakisak?v várjak?

P.s. dundi lány vagyok

2012. márc. 17. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Ess pánikba.
2012. márc. 17. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:

nem!

ha csak szexet akarna akkor arra 100 másik hozzád hasonlót is talált volna mert sok van belőled!

ergo nem csak azt.. :)

2012. márc. 17. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire kedves mit kell ezen parázni?Ha csak azt akarna,teljesen máshogy viselkedne.Ne mérgezd a boldogságod ilyenekkel.
2012. márc. 17. 20:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Elsőnek...miért is?

Másodiknak...köszönöm csak már annyiszor csalodtam,hogy már azt se tudom,hogy mit tegyek.....szokot néha(vagyis régeben hozot fel témákat a szexről meg kérdezte,hogy az előző batátommal volt e?vagy,hogy miért nem volt

2012. márc. 17. 20:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Harmadik...köszönöm szépen)
2012. márc. 17. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de ez nem kapcsolat.

A másik meg: nem bántásból, jó tanács: Menjél vissza magyarórára! PS

2012. márc. 17. 21:07
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.....tudám de nagzon sokat tanulok és egyszerüen nincs rá idöm...

Jah....az igazság az,h Ukrajnábol vok és itt nem tanulujuk annyira a magyar nyelvet

2012. márc. 17. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Az más. Szerintem beszélj vele, az a legtisztább.
2012. márc. 17. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!