Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már úgy érzem a férjem nem nagyon akarja a szexet? én meg égek a vágytól
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 11:10
1/14 anonim válasza:
szexi rucik?
kezdeményezel és ugy is nemet mond? vagy belemegy de látod h nincs kedve?
vannak problémái?pl pénzügyi,melóban?
2/14 A kérdező kommentje:
nem szereti a muszályt. tehát sexy ruci ezért nem jo mert akkor tudja hogy teljesitenie kell.belemegy amugy tegnap este is belement de látszott hogyaludna inkább nem is élvezett el. én élveztem rajta 3ataztán örült hogy megszabadult. de érdekes mert a bújást meg a csókot igényli. azt is mondta hogy ne mondjam meg neki mikor van ovum mert akkor hátha nem megy és a spontánt szereti
2011. febr. 16. 11:22
3/14 anonim válasza:
jah,hogy gyerek van tervben
mindjárt más
akkor benne van a tudat,hogy gyerket kell csinálni,teljesiteni kell,blabla...
próbáltad már nem erőltetve? hogy nem kezdeményezel? mennyi ideig birta ha próbáltad?
vagy akkor inkább megoldja magának?
hány évesek vagytok?
4/14 anonim válasza:
ha a csókot szereti akkor nincs gond.
csak fáradt vagy nem igényli, átmenetileg ilyene van.
nemtom egyébként:)
5/14 A kérdező kommentje:
én 31 ő 60. pár nap mulva kezdeményez, állitolag magának nem szokta. hétvégén ő kezdeményezett jó is volt de ma már szerda van. és annyira éreztem tegnap este hogy inkább aludna.annyit tudok hogy erőltetni nála nem szabad.sexy ruci az eröltetésnek számit nála mert tudja miért veszem fel. mások mit tesznek ilyenkor?a baba miatt amugy feszült hogy nem jött még össze.
2011. febr. 16. 11:32
6/14 anonim válasza:
Elég nagy a korkülömbség.Szerintem sok olyan pasi van akiben idővel csökken a nemi vágy.lehet ő már beérné kevesebbel is.10 év mulva ő 70 lesz,te pedig egy fiatal nemi vággyakkal teli nő.Belegonoltál?Lesz egy gyermeketek és mégis boldogtalan lehetsz
7/14 A kérdező kommentje:
nagyon szerelmes vagyok
2011. febr. 16. 11:37
8/14 anonim válasza:
A szerelem nagy ur az biztos,de akkor érd be ennyivel.Biztos ő is nagyon szeret,de lehet kevesebbel boldogabb és nyugodtabb lenne.Remélem hamarosan boldog anyuka leszel:)előző voltam
9/14 anonim válasza:
Hát, így jártál, örülj neki, hogy 60 évesen még ennyire képes. Hamarosan már ennyit sem kapsz tőle, belegondoltál te ebbe egyáltalán? Statisztikai adatok szerint a magyar férfiak átlagéletkora ("élettartama") 68.2 év. Persze ez átlag, lehet több is, de kevesebb is...
10/14 anonim válasza:
jah,h 60 éves?
hát akkor tedd össze a két kezed h még feláll neki...
de biztos vagy te ebben? mármint a gyerekben...nem lesz ott az apja a ballagásán se,nemhogy az unoka születésekor...
hány éve vagytok együtt?
van már gyereke, biztos akar 60 évesen egy picibabát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!