Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen női viselkedés számít akaszkodónak, tapadósnak?
Figyelt kérdés
Nem kapcsolatban, hanem annak kialakulása előtti stádiumban.2013. máj. 8. 19:38
2/10 anonim válasza:
Ha egyből számon kéri, mihelyt pár óráig, vagy 1-2 napig nem keresem. Ha tudni akar mindent, hogy hova megyek, mikor és kivel.
4/10 anonim válasza:
az enyem:( annyira szeretem hogy eluldozom mar mindenen osszeveszunk ezert nemlesz a mienk kapcsolat f.szom elegem van magambol visszaveszek eleg volt!L
5/10 A kérdező kommentje:
Nemár...miket csinalsz? :D
2013. máj. 8. 19:52
6/10 anonim válasza:
Ha folyton zaklat, folyton keres, nem hagy egy nyugodt percet sem, azonnal számon kér és még sorolhatnám.
7/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert nem értem hogy ha pl két hetente ráírsz, nem tapadsz, de pl ő sosem ír rád magától az mi? Ha ráírok órákat chatelünk. De ő sosem kezdeményezi magától. Én meg nem akarom, mert nem akarok 5xörre is én írni először. Mivel már 3x kezdtem beszélgetést így úgy érzem tapadás lenne mert ő nem ír rám...magától.
2013. máj. 8. 22:08
8/10 anonim válasza:
És ezt már mondtad neki is? mert ha kéthetente beszélgettek, akkor gondolom nem tegnap ismerted meg, simán felhozhatod neki a témát, hogy lehetne kezdeményezőbb is, vagy mondja azt, hogy nem érdekled. Ami meg hülyeség, mert ha nem érdekelnéd, akkor nem csetelnétek órákat. Hidd el nekem, kérdezd meg tőle, beszéljétek meg.
9/10 A kérdező kommentje:
A tapadásról rengeteg rossz tapasztalatom van, velem csinálták pasik és szabályosan rosszul vagyok tőle ha eszembe jut. Állítólagf ő is nagyon kényes erre, ezért próbálom kerülni hogy ráírkáljak. Amúgy kb másfél hónapja ismerem, tudom hogy nagyon tetszem neki, mert ő is mondta meg közös barátaink is mondták. de messze lakik tőlem ezért nem is kezdtünk bele találkozgatásba. Ha lesz is valami, semmiképp sem "járás", max kavarunk, de azt sem szeretném úgy hoyg nem ismerem meg jobban. De így elég nehéz lesz.
2013. máj. 9. 09:35
10/10 anonim válasza:
Hát ez így tényleg az. :-/ Azért sok sikert. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!