Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lennétek együtt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lennétek együtt egy lánnyal csak azért, mert jól néz ki?

Figyelt kérdés
Nagyon úgy érzem, hogy a barátom csak azért van velem, hogy d*ghasson..
2013. máj. 8. 17:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
ma 17:57 a kérdést olvasd el kérlek. :) Nem akarok én semmi messzemenő következtetést levonni, de ami világosan látszik, hogy nem normális az önképe, és sem magában, sem a párjában nem bízik.
2013. máj. 8. 17:59
 12/25 A kérdező kommentje:
Ne csinálj már úgy, mintha ismernél.
2013. máj. 8. 18:01
 13/25 anonim ***** válasza:

Szerintem viszont nem kell önbizalomhiányban szenvednie ahhoz, hogy úgy érezhesse, hogy a pasija csak d#gni akarja. Bár nem mondott konkrét jeleket, de ha egy férfi nem keresi gyakran, vagy sokszor lemond ilyen-olyan indokkal találkát stb. akkor ezek már olyan jelek, hogy csak arra kell.

Ha ugyanis én tisztában vagyok a belső értékeimmel, és mondjuk külsőleg is csinos vagyok, tegyük fel összehoz a sors egy ilyen férfival, attól az értékeim nem vesznek el, merthogy a férfi csak kihasznál...

22/L

2013. máj. 8. 18:04
 14/25 anonim ***** válasza:

@11

Te most miről beszélsz?!

A kérdés összesen 2 mondatból áll és te ebből egy egzakt pszichológiai diagnózist állítottál fel. Találtál valahol egy sablon szöveget és azt ismételgeted. Egyébként sem ismered, szóval mire alapozod ezt a marha nagy „szakvéleményt”?

15/25 anonim ***** válasza:

egy szart.

ha rühellném a viselkedését akkor ki nem állnám lehetne akármilyen külseje.

16/25 anonim ***** válasza:
Mit ér a mesteri külső, ha koldus a belső.
2013. máj. 8. 18:05
 17/25 anonim ***** válasza:
pontosabban királyi, bocs.
2013. máj. 8. 18:05
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a srácok 98%-a.......... aztán az más hogy valaki meg is mondja hogy nem szeretne többet, vagy hogy valakinek elég egy csinos csaj, és aztán nagy harang :)
2013. máj. 8. 18:08
 19/25 anonim ***** válasza:

@13

Teljesen egyetértek veled.

2013. máj. 8. 18:09
 20/25 anonim ***** válasza:
44%
Az összes fiú csak azért van a lányokkal..... hiába is tagadják, tök fölösleges.
2013. máj. 8. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!