Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a "kockákról"?

Figyelt kérdés

Én is az vagyok.... Mondhatni.

Infót tanulok pécsen és kiváncsi vagyok

2013. máj. 8. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Hat oldaluk van és nyolc csúcsuk, ráadásul az oldalak négyzet alakúak.
2013. máj. 8. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
A köröket jobban csípem.
2013. máj. 8. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
attól, hogy valaki infót tanul, még nem feltétlenül kocka. :)
2013. máj. 8. 17:01
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Ha el tud tölteni gép nélkül annyi időt, amennyit rám kell hogy szánjon és nincsenek elvonási tünetei, akkor nincs gond. De azt sem akarom h a kockulás miatt elhanyagolja magát vagy bármit, bárkit. Tehát ha "mértékkel kocka", akkor nincs gond..
2013. máj. 8. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:
63%

végül is téglatest,

amúgy arról, hogy infót tanulsz? most ezzel mi a gond?

nézd ha arra vagy kíváncsi nem hülyék, később sem azok, ismerek a Te korosztályodból lévőket, idősebbeket is

amúgy ez személyfüggő, nyugi N

2013. máj. 8. 17:03
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Tudod, valakit maga miatt lehet megkedvelni, nem amiatt mert hogy mennyit játszik, meg hogy milyen akármije van..... Meg az összes "kocka" meg az összes utcán járkáló akárkinek sem ugyan olyan a kinézete meg a természete, annyira tudom imádni, amikor valaki olyat kérdez hogy "fiúk szeretitek a motoros lányokat" hát k*rvára nem a motor miatt, vagy egy tetoválás, vagy akármi miatt leszek negatív vagy pozitív véleménnyel akárkiről is....... szóval ezt kéne már megérteni.

Attól meg hogy kocka vagy, lehetsz egy magas sportos srác is, akit sok minden más is érdekel, meg egy 150 centi magas 150 kilós szemüveges srác is akivel semmi másról nem lehet beszélni. Mivel lányoknak szólt a kérdés, ezért megemlítem hogy no warm! :)

23/F

2013. máj. 8. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Haha, egyszer volt hogy kockahaverom csak azért szedte fel a csajt, mert legyőzte valami gagyi játékba és meg akarta találni a gyenge pontját. Meglett, legyőzte, másnap ki is dobta.

Még csak meg sem húzta.

2013. máj. 8. 17:36
 8/10 A kérdező kommentje:
xDD ez beteg
2013. máj. 8. 17:39
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

7-es, ez zseniális, szerintem kipróbálom én is :DDD

egyébként nálam csak geek fiúk jöhetnek szóba, mivel én is ilyen lány vagyok, és fontos hogy ne csak toleráljuk egymás érdeklődési körét, hanem osztozzunk is benne. szóval vannak csajok akinek pont ez kell. :)

2013. máj. 8. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Én tényeket írtam, de a 7-es is megmondta, hogy bizonyos kockáknál akármilyen nőknek sem lenne esélyük, egyesek meg azt gondolják hogy minden kocka örülne neki, ha egy akármilyen lány is össze jönne vele......
2013. máj. 8. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!