Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Az exemmel szeptember eleje óta jóba lettünk újra.. 13hónapig voltunk együtt nagyon jó kapcsolatunk volt,de aztán szétmentünk,haraggal váltunk el, és most újra beszélgetünk és látom rajta nagyon hogy vmit akar..:/ mindennap beír msn-en,egyelőre csak általános témák.. (suli,vezetés,csajok-pasik),suliba mindig köszön és bámul,hogy majd kiesik a szeme..aztán mostanában már velünk,a régi kapcsolatunkkal kapcsolatos dologra kitér.. pl hogy képzeld mit találtam múltkor( azt a fényképet amit kettőnkről adtam neki) vagy hogy milyenvolt a szex meg ilyenek.. és nagyon nem értem,mert közben meg nagy az arca,hogy ő mennyi csajjal volt utánam.. ( mondanom sekell hogy kb 1 hónaposak voltak vagy még annyi se ezek a csajok ) és ilyekeket kérdezgetek hogy nekem mért csak két pasim volt( eddig ő volt,meg mostvan egy majdnem félévés kapcsolatom) és egyáltalán nem értem miért csinálja..:/ egy összezavarodott 16/L
2009. szept. 29. 20:22
 1/6 A kérdező kommentje:
*ilyeneket kérdezget hogy nekem mért csak két pasim volt
2009. szept. 29. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Látszik hogy nagyon meg van bántva legbelül, így ezzel a csipkelődéssel próbálja kompenzálni a belső csalódottságát. Gondolom te dobtad, amit ő még nem dolgozott fel, valószínűleg még szerelmes is beléd. Tudja hogy van kapcsolatod és nem kaphat meg, ezért játssza a nagy hódítót(ami talán nem is igaz), de legbelül szenved.
2009. szept. 29. 20:26
 3/6 A kérdező kommentje:
de egy év alatt nem múlt el neki ?? hisz utánam 4 csajon és végigment.. olyan mintha utánam már nem tisztelné a csajokat.. :S
2009. szept. 29. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatod, hogy tényleg "végigment" -e rajtuk, talán csak féltékennyé akar tenni. Mellesleg én 3 év alatt hevertem ki az első barátnőmet, addig csak hitegettem magam hogy de jól vagyok.
2009. szept. 29. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
válaszd azt, amelyiknek van autója!
2009. okt. 1. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem nem nagyon érdekelne mit akar ha már van új kapcsolatom.Boldog vagy az újjal,vagy vissza vágysz a régihez?Ha boldog vagy tegyél rá magasról,ha vissza mennél akkor meg menj.Bár én nem mennék négy csaj utánnad egy kicsit sok.
2009. okt. 1. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!