Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
7 hónapja vagyok együtt a barátommal.nagyon sokat vitázunk meg nagyon sok minden történt ez idő alatt.Szeretnék neki személys ajándékot andni.Az az ötletem támadt,hogy eg ynapló féleségben írok a kapcsolatunkról a megismerkedésünkról a történtekről a fontosabb dolgokról,főleg jókrol de pár rosz doglot is megemlitve és képekkel melékelem.sajnos ő nem yoaln romantikus fajta.nem tudom mti reagálna és elég osk munkám lenne benne szóval nem szeretném feleslegesen csinálni kiváncsi vagyok avéleményekre.2009. szept. 29. 20:15
1/6 anonim 

válasza:

fuh bárcsak nekem is valaki ilyet csinálna én ahelyébe büszke lennék rád de komolyan 18/L
2/6 anonim 

válasza:

Ha azt írod Ő nem oylan romantikus fajta, abból azt veszem le, Te magad is úgy látod, hogy Ő ezt nem tudná értékelni. Valakinek aki nemv evő az ilyesmire, nem lesz mókás egy komplett kiskönyvet olvasgatni Rólatok, fótokkal emg emlékekkel. A rossz dolgokkal emg lehet, hogy még fel is kavarsz benne valamit, amiből újabb vita kerekedik. Aranyos ötlet, de szerintme vesd el.
3/6 anonim 

válasza:

Bocs, hogy ezt írom, de szerintem magasról lesajnálná a te naplódat. Ne is pocsékold rá az idődet.
4/6 A kérdező kommentje:
nem az h leszarná mivel tud non is romantikus lenni sokszro kapok rózsát csak ugy szokto zsép dolgokat mondani,csak uyg nem tuzdom...
2009. szept. 29. 20:56
5/6 anonim 

válasza:

Biztos van valami hobbija, ha valami ahoz kapcsolódót veszel neki, annak tuti örülni fog.
Cserébe viszont kérj tőle egy helyesírási kézkikönyvet, unalmas óráidban lapozgathatnád.
6/6 anonim 

válasza:

Most megkérdezed hogy jó ötlet-e, mert jogos kétségeid vannak, indoklod is, majd meg akarsz győzni minket arról, hogy ezek nem is létező indokok és nem az a jó válasz amit mi mondunk?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!