Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy 13 éves létemre szeretnék egy társat?

Teljesen normális. Általában ez az a kor, amikor az ember kiszemeli az első szerelmeit a suliban :)
Az nem lenne normális, ha csak azért szeretnél vkit, hogy fiatalon elveszíthesd a szüzességed, vagy menőzhess a többiek előtt.

Teljesen normális.
De nálad a társnak még arról kell szólni, hogy beszélgettek: megismeritek a másik viselkedését (hogyan gondolkozhat egy fiú vagy egy lány) - és max. kézenfogva sétáltok vagy puszit váltotok búcsúzáskor.
Ez jó is lenne, ha már most működne - akkor később nem lesz gondotok, hogyan is szólítsátok meg a másikat.
Aztán ahogy múlnak az évek, úgy lehet majd ez egyre több.

Természetesen normális és nincs azzal semmi baj. Végül is mindenkiben benne van a vágy a társra, a párra, akivel boldogok lehetünk és vele új érzéseket is megtapasztalhatunk. Csak ilyen fiatalon annyira komolyan ne bonyolódj bele egy kapcsolatba. Meg is mondom miért. Mert rengeteg időd van még és ahogy mennek az évek egyre inkább többet és többet lát az ember, no meg tapasztal. Emlékszem én sok-sok romantikus történetet olvastam 13 éves koromban, no meg álmodoztam, és 18 éves elmúltam, amikor megismerkedtem az első komoly barátommal, akivel még most is együtt vagyunk. Érdemes volt várni rá az biztos:) Szóval ne aggódj jó úton indultál el:)
22/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!