Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, hogy 13 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy 13 éves létemre szeretnék egy társat?

Figyelt kérdés
Csak mert kicsi vagyok,nem ezzel kéne foglalkoznom,stb...
2009. szept. 29. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
az hogy társat szeretnél ez normális
2009. szept. 29. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális. Általában ez az a kor, amikor az ember kiszemeli az első szerelmeit a suliban :)

Az nem lenne normális, ha csak azért szeretnél vkit, hogy fiatalon elveszíthesd a szüzességed, vagy menőzhess a többiek előtt.

2009. szept. 29. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Normális, persze 13 évesen a társ gondolom egész mást jelent mint 23 évesen
2009. szept. 29. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Teljesen normális.

De nálad a társnak még arról kell szólni, hogy beszélgettek: megismeritek a másik viselkedését (hogyan gondolkozhat egy fiú vagy egy lány) - és max. kézenfogva sétáltok vagy puszit váltotok búcsúzáskor.

Ez jó is lenne, ha már most működne - akkor később nem lesz gondotok, hogyan is szólítsátok meg a másikat.

Aztán ahogy múlnak az évek, úgy lehet majd ez egyre több.

2009. szept. 29. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne, én is ilyen kor körül foglalkoztam először a gondolattal. Pechemre annyira komolyan társat akarok, hogy azóta is csak foglalkozok a gondolattal, már vagy 7 éve...
2009. szept. 29. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
szolj anyádéknak vegyenek neked egy kutyát hűségesebb lesz ha adsz neki enni még a fakát is csóválja
2009. szept. 29. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Természetesen normális és nincs azzal semmi baj. Végül is mindenkiben benne van a vágy a társra, a párra, akivel boldogok lehetünk és vele új érzéseket is megtapasztalhatunk. Csak ilyen fiatalon annyira komolyan ne bonyolódj bele egy kapcsolatba. Meg is mondom miért. Mert rengeteg időd van még és ahogy mennek az évek egyre inkább többet és többet lát az ember, no meg tapasztal. Emlékszem én sok-sok romantikus történetet olvastam 13 éves koromban, no meg álmodoztam, és 18 éves elmúltam, amikor megismerkedtem az első komoly barátommal, akivel még most is együtt vagyunk. Érdemes volt várni rá az biztos:) Szóval ne aggódj jó úton indultál el:)

22/L

2009. szept. 29. 21:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mit értesz társ alatt?? szerelmet, akiért lángolsz, suli utána parkban sétálsz, utána meg mindenki hazamegy az anyukájához vacsorázni, leckét írni? A társ kifejezést olyankor használjuk, ha a párunk a szó szoros értelmében része az életünknek, közös háztartásban élünk, közösek az örömeink-bánataink, 100%-ig partnerek vagyunk élet minden területén. 13 évesen nem hinném, hogy neked ilyenre van igényed, hiszen gyerek vagy.
2009. szept. 29. 22:32
 9/10 anonim ***** válasza:
tegnap 19:50: Milyen melléb@szott tanárnénik járnak ide....
2009. szept. 30. 09:30
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat.
2009. szept. 30. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!