Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sok olyan pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok olyan pár van, akik úgy vannak együtt, hogy közben tudják, hogy úgysem az lesz az igazi, akivel most együtt vannak?

Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 12:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem kell általánosítani. Én nő létemre sosem gondolok arra, hogy na biztos ő lesz az igazi.

legelső barátommal mikor összejöttünk már akkor tudtam, hogy én nem csak vele akarok lenni a hátralevő életemben.4 évig voltunk együtt, de már mást is kiakartam próbálni.

2013. máj. 8. 12:27
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan, bár statisztikát nem készítettem.

Az a típus vagyok, aki, ha nem működik és sokadszori próbálkozás és javítási, megoldási kísérletre se működik, akkor lépek. Mégis megesett, hogy annyira be voltam kényelmesedve, hogy húztam a dolgot, csak lassan tudatosult bennem, hogy így nem élhetek, nem élhetünk le egy életet. Pedig nem féltem sose, hogy egyedül maradok. És mégis... Ha pedig belegondolok, hányan vannak, akiknek még ez sem elég lépni, mert rettegnek a magánytól, akkor ebből kiindulva elég sok ilyen pár lehet.

2013. máj. 8. 12:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok.
2013. máj. 8. 12:34
 14/19 anonim ***** válasza:

persze sokan vannak így, ez mind a két oldalon megtalálható

soha nem éltem a felhők között, szeretek a földön járni N

2013. máj. 8. 12:42
 15/19 anonim ***** válasza:
engem a magány kiedzett, szóval ha van ilyen az számomra lelki gyengeségre vall nő és férfi részről egyaránt
2013. máj. 8. 12:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Persze.

Szerintem egy kapcsolat elején a legtöbb értelmes ember tudja, hogy nem feltétlen fog hosszú távon, éves évtizedes viszonylatban is működni a dolog.

Később pedig esetleg már pontosan tudja is, hogy nem fognak együtt maradni. De mondjuk sok év, sok küzdelem után nem olyan egyszerű ám elengedni egy kapcsolatot, hogy "na jó, nem te vagy az igazi, szevasz, csá, ennyi". Én legalábbis elég hosszan őrlődtem anno, hogy mi legyen. Abban sem voltam biztos, hogy nem én nagyítom-e a problémákat, hiszen a környezetemben számos pár fiataltól idősig élt rosszabbul, mint mi, ugyanakkor nemigen láttam sok jobb példát. És ettől elbizonytalanodtam, hogy talán mégis ez a normális, és ennél jobb mással se lenne.

Szóval hiába tudtam, hogy úgy nem akarok vele családot alapítani, ahogy akkor együtt voltunk, ettől nem volt egyszerűbb a döntés.

2013. máj. 8. 12:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a 18-28 éves korosztályban kevesen gondolják azt, hogy na ő az igazi lesz. Vagy csak én látom ezt...

Szóval összejönnek azzal, akibe szerelmesek, vagy járás közben beleszeretnek, de tudják, hogy nem fognak összeházasodni.

2013. máj. 8. 12:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Én 20-21 éves koromtól már nyitott voltam az életre szóló társra, de nem görcsösen és mindenáron. Úgy voltam vele, hogy nem vagyok elkésve semmiről, ha jön, akkor nagyon jó, ha nem, akkor is vígan elvagyok.
2013. máj. 8. 13:00
 19/19 anonim ***** válasza:
hogyne
2013. máj. 8. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!