Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm az ex pasijával napi szinten sms-ezget. Szerintetek ez normális?
33 éves nő vagyok. Az egyik legjobb barátom egy 35 éves férfi. Több, mint tíz éve ismerjük egymást, de soha nem akartam és nem is akarok vele sem lefeküdni, sem párkapcsolatot létrehozni. Ő sem. Létezik nő-férfi barátság. Én vagyok rá az élő példa.
Kérdező, ha nem bízol a barátnődben, akkor nem jó a kapcsolatotok!
A nővérem pár éve járt egy fiúval. Most a legeslegjobb barátja, de semmi több nincs köztük. Ők úgy vannak egymásnak, nagyon jóban, sok időt töltenek egymással, de nem járnak. Mindenki nagyon furcsállja, de nekik így jó. :)
20 évesek lesznek augusztusban mindketten.
Az ex barátom nekem is minden nap ír, szinte többet beszélünk online mint mikor együtt voltunk. Én biztos vagyok abban, hogy semmi többet nem érzek iránta, de azért beszélgetek vele, ha ír. Nem tulajdonítok neki jelentőséget. Lehet a barátnőd sem tulajdonít ennek jelentőséget és nem lesz ebből probléma. :)
Van egy másik exem, akivel 4 évvel ezelőtt voltunk rövid ideig együtt. Mára a legjobb barátom, eszünkbe sem jutna, hogy több legyen köztünk, de olyan szinten a lelki társammá vált, hogy mindent megbeszélünk.
Szóval, lehet, hogy ez a dolog normális és nem kell aggódnod.:)
Viszont, az is meglehet, hogy van miért, bár ezt kizárom, ha veled van és ugyanúgy viselkedik veled, mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!