Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm az ex pasijával napi szinten sms-ezget.
Szerintetek ez normális?
Megcsalni bármikor lehet egy embert,kizárólag akarat alapján.Az nem sms-ezgetéstől függ.
De azt, hogy valaki megpróbálja egy felnőtt embernek megszabni, hogy kivel beszélhet, és kivel nem, az nem gyere be.
2013. máj. 8. 11:19
És miről sms-eznek olyan sokat? Mert lehet, hogy tényleg csak egy tök ártatlan barátság. Ennek járj utána valahogy, hogy miről beszélgetnek. És minden kiderül. Lehet az is, hogy a lány tényleg téged szeret, viszont közben flörtölget, bókoltat magának.
2013. máj. 8. 11:20
Hát én megértelek engem is baromira zavarna. Az nem gond ha vannak fiú haverjai nekem is vannak lány haverjaim, de az ex azért más tészta. Plusz azért a haverok se irogáljanak pl este éjjel stb. Ismerem az efféle haverokat volt már ilyen tapasztalatom simán akadhat köztük aki x ideje szerelmes a csajomba és óvatosan próbálkozik keresi a megfelelő alkalmat. Nem állítom hogy ez törvényszerű de 5 ilyen fiúhaverból 2 tuti van aki többet szeretne. Résen kell lenni, de direkt tiltani mindenkitől nem szabad mert azzal csak magad alatt vágod a fát.
2013. máj. 8. 11:22
mert nem tudott elszakadni tőle...
én kirúgnám kezéből a telefont. De a Te barátnőd. Te tudod mit engedsz meg.
2013. máj. 8. 11:22
Plusz sok múlik a csaj természetén is. A helyzet az, hogy vannak nők akiknek egyszerűen lételeme hogy bókoljanak nekik férfiak érezzék hogy még vonzóak bárkit megkaphatnak független attól hogy van e barátjuk szerelmesek vagy sem. Van olyan lány aki ha szerelmes nem lát nem hall, minden más férfi megszűnik létezni a világon. De rengeteg olyan is van aki igényli a folyamatos figyelmet. Ez nem jelent megcsalást is egyben, ez egyfajta hiúság egonövelés náluk. Amit most a haverjaival, azt később a gyerek tornatanárával, a kertésszel, vagy postással tökmindegy a lényeg hogy keres egy kis flörtöt magának. Rengeteg nő ilyen. Ezt vagy el tudja az ember fogadni vagy keres magának egy személyiségű nőt akinek nincs igénye ilyesmire. Férfiakban is van akinek kifejezetten szüksége van arra hogy a párja ilyen legyen, legyen benne kihívás ne hódoljon teljesen be, fenn kelljen tartani az érdeklődését. Mindenki találja meg a személyiségéhez illő párt.
2013. máj. 8. 11:28
Lehet h ők barátok. Te barátja vagy a párodnak?
2013. máj. 8. 11:28
Iktasd ki a gyereket. Fenyegetés, vagy radikálisabb lépések... Csak tőled függ a mértéke.
2013. máj. 8. 11:30
Ja de nekem a legjobb barátom egy fiú, nagyon szeretjük egymást, akivel akár hajnali kettőkor is beszélgetek!!
2013. máj. 8. 11:34
FIÚK ne legyetek már ilyen agressZívak! :D kérdező nehogy megfenyítsd a srácot... Ha nem bízol a barátnődben az már régen rossz
2013. máj. 8. 11:45
Én napi kapcsolatban vagyok az exemmel. Egy éve váltunk el. Tizenkét évet töltöttünk együtt. Azért váltunk el, mert a végére már csak barátokká avanzsálódtunk, szinte testvérként éltünk.
Az új párkapcsolatomban más a helyzet. De az exem nálam átalakult családtaggá. Nem haraggal és gyűlölettel váltunk el, hanem tudtuk, hogy nem működik tovább.
Nincs okom arra, hogy megszakítsam vele a kapcsolatot. Az életem része marad mindig. A párom a párom, ő pedig egy fontos ember körülöttem. Eszem ágában sincs vele többet semmilyen párkapcsolatot kialakítani, mert tudjuk, hogy nem vagyunk összeillőek. Nem akarok többet szexuális kapcsolatot sem létrehozni vele. A párom elfogadja és érti a helyzetet. Intelligensen megoldottuk.
Persze a tingli-tangli, szerelem nélküli párkapcsolatokban veszélyes lehet az exek jelenléte...
2013. máj. 8. 11:49
Kapcsolódó kérdések: