Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam az egyik legjobb barátomba, és úgy sejtem, ő is így érez. Mit tegyek?
Szeretném,ha összejönnénk,deha ő mégse "úgy" gondol rám,akkor nem akarom tönkretenni a barátságot.Annyira őszinték vagyunk egymáshoz,mintha a legjobb barátnőnk lennénk:P Sokat hülyéskedünk együtt:)Néha úgy veszem le,hogy bejövök neki,de néha olyan érzésem van,hogy azokat abszolút barátságból mondja.Rákérdezni nem akarok,mert akkor oda a barátságnak.Milyen jelekből jöhetnék rá,hogy mit érez?
15 évesek vagyunk,de ő sokkal érettebb a vele egyidős srácoknál(megvan az oka:S).

Elsőnek köszönöm:)
A javaslatokat továbbra is várom:)
Mielőtt bármit tehettem volna,egyik barátnőm eljátszotta a kerítőnő szerepét:P:D Megkérdezte a srácot,hogy tetszem-e neki,ő meg bevallotta:P
Aztán szervezzük a közös programokat,megvár suli után(ha neki több órája van),mondja,hogy rá mindig számíthatok(és ezt be is bizonyítja),biztatott és segített,amikor szakítottam az előző barátommal(nem emiatt a srác miatt!),és kérdezte,hogy van-e valaki,aki tetszik,meg ilyen aranyos dolgok.Úgy tűnik sinen vagyunk;)Majd ha történik valami konkrét,akkor azt is megírom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!