Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?
Kb 3 éve láttam meg először egy táborban amit az én városomban rendeztek...előtte nem ismertem de tudtam a létezéséről...aztán találkoztunk. jó fejnek tartottam, de különösebben nem érdekelt, de a tábor 1 hete alatt nagy érdeklődéssel viszonyult hozzám pl a keresztnevemen szólított miközben még be sem mutatkoztunk egymásnak...ezért figyelni kezdtem rá, sokat voltunk ugyanolyan programokon, mert néha én mentem oda direkt, hogy megfigyeljem...persze bevontam a legjobb barátnőmet is, így együtt figyeltük...eltelt a tábor ideje és mentek haza, de előtte megadta az email címét, hogy küldjem el neki azt a fotót amire megkért, hogy fotózzam le...(azóta szoktunk beszélni levélben is de élő szóban jobban el tudunk beszélgetni mint levélben, de ő másik városban lakik...) Aztán 1 év múlva szintén eljött a táborba, viszont akkor nem foglalkoztam vele, inkább csak úgy haverként tekintettem rá...de ő egyre többet volt a közelemben, mindig mosolygott rám és kedves volt velem. Azt az 1 hetet csodálatossá tette nekem...viszont most nemrég bemutattam neki egyik barátnőmet...(a lány 2 évvel idősebb nála, de egy városban laknak) és mindig mondja a barátnőm h milyen jó fej és hogy mennyit beszélnek...viszont, ha én is ott vagyok amikor beszélnek akkor folyton engem néz, viccelődik és várja a reakciómat...azt hiszi nem látom, hogy bámul még akkor is ha nem vagyok a közelében...én egyre jobban beleszeretek, imádom ha ott van a közelemben, vagy figyel..
Szerintetek van esélye a kapcsolatnak? Mit tegyek?
Kérlek CSAK normális válaszokat írjatok!!!

Tudod elég zavaros a dolog! Először nem is ismerted, de ez természetes dolog. Aztán tetszett és sokat foglalkoztál vele, aztán tetszett, de nem foglalkoztál vele, aztán még a barátnődet is bemutattad neki, ( hát ha lenyúlja) aztán meg nem beszéltek, pedig egyre jobban szereted.
Szerintem rendezd a soraidat, és döntsed el, mit szeretnél, és annak megfelelően lépj.
Nehéz normális választ adni, mert nehéz megérteni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!