Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mieert van az hogy csak azoknak tetszek akik nekem nem!?

Figyelt kérdés
Szegenyekkel mindig bunkoznom.kell.mert kulonban azt hiszik h tetszenek nekem :/ pedig senkit nem szeretnek megbantani, de sztem az rosszabb hogyha esetlegmegkerdezne hogy akarok e vele jarni en meg nemet mondok. Csak ez igy meg nekem rossz hogy igy kell.viselkednem veluk... Hogy lehet kedvesen lerazni oket vagy esetleg baratkozni veluk de ugy hogy abbol ne legyen komolyabb? Amugy meg nem volt pasim... Szerintetek leszegyszer olyan aki nekem is fog tetszeni es en is neki? : )
2013. máj. 6. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Szegenyekkel mindig bunkoznom.kell.mert kulonban azt hiszik h tetszenek nekem"

..No comment...

2013. máj. 6. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez az élet, szokj hozzá. Akik neked bejönnek azok sz-rba se vesznek - vagy max. 1 qrás, akiknek meg Te jösz be azokat te nézed semmibe.

Hát ez van. Talán ha nagy mázlid lesz valahol találkozik a 2 igény. Majd 40 éves korod körül esetleg. Vagy sem, mert a szerencse nem kedvel.

2013. máj. 6. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első pár mondat után leesett hogy te biztos "szép" lány vagy, ezért tetszel olyannak aki neked nem. Ha zavar hogy közelednek hozzád akkor tehetsz akármit, akkor is meg fogod őket bántani...

Még annyit hogy " .... igy KELL viselkednem... "NEM kell! Te választod meg hogy mit/hogy csinálsz

Remélem tudtam segíteni.

2013. máj. 6. 13:02
 4/6 A kérdező kommentje:
De inkabb leszek veluk bunko es akkor azt hiszik hogy igazabol.is ilyen vagyok es tevedtek.... Minthogy kedves vagyok veluuk es a vegen nagyoooon megbantom ooket.. :/
2013. máj. 6. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk így szerencsére nem sok esélyed lesz - tekintve, hogy az "esélyesek" számát levitted 1%-ra. Akiknek minimum fele rád sem bagózik.
2013. máj. 6. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez nálam is így van, csak én fiú vagyok. Egy rakás olyan csaj nyomul rám, akik nem eseteim, viszont azok, akik nekem bejöttek eddigk meg pont ilyen bunkók voltak, mint te. Majd idővel szerintem le fog menni az elvárásod és nem vágysz magas, jóképű, kigyúrt, menő fiúra.
2013. máj. 6. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!