Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzzem meg magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg magam, hogy tényleg szeret a barátom, és nem fog elhagyni hirtelen?

Figyelt kérdés
Ő az első olyan barátom, akinél tényleg érzem, hogy szeret. Mégis félek attól, hogy elhagy. Pedig semmilyen jel nem utal erre. De az előző két barátom, akikkel jártam minden előjel nélkül dobtak. Az egyikük arra ébredt reggel, hogy ő nem akar többet találkozni velem, a másikuk meg rájött, hogy ő csak szexelni akarna velem. A mostani barátom nem hagyott el az első szeretkezés után, sőt egyre jobban érzem, hogy szeret. De mégis folyamatosan rettegek, hogy egyszer csak vége lesz. Mivel győzhetném meg magam, hogy számára tényleg fontos vagyok, és nem fog kidobni?
2009. szept. 29. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmivel mivel benne van a pakliban. Ilyen a szerelem. Egyszer csak vége lesz. Nem tudhatod, hogy mikor. Ne ezen görcsölj inkább élvezd a vele töltött napokat. Ha mindig ezen parázol észre fogja venni rajtad és azért fog otthagyni, mert nem birod elengedni magad.
2009. szept. 29. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok és én a barátnőmmel vagyok ilyen helyzetben teljesen tanácstalan vagyok én is:S:S
2009. szept. 29. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozok én is :( tudom, hogy szeret mondja is, de vmiért nem tudom elhinni, hogy Ő tényleg engem szeret, és h velem van, és félek, rettegek, hogy egyszer csak vége lesz. Tudom benne van a pakliban. De annyira szeretem :) 16/L
2009. szept. 29. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet h benne van a pakliba, de akkor ne gondoljunk a jövőre? mert érezzük jól magunkat, deés ha honap vége?akkor szenvedés :/ szerintem, mond el neki: érzem hogy szeretsz, de azelőző kapcsolataim rosszak voltak és félek , hogy hamar vége lesz ennek is de nem szeretném.( és igymegnyugtat téged, jobb lesz :)
2009. szept. 29. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Először is. Sosem tudni, hogy mit érez a másik. A legrosszabb amit tehetsz az,hogy paranoiás leszel és feszültté válsz, ahogy állandóan attól tartasz , hogy egyszer csak elhagy.Ehelyett inkább engedd el magad és élvezd, hogy szeret. Elhiszem, hogy nehéz teljesen megbízni benne az elmúlt kapcsolataid után, de egy kapcsolat akkor igazán kapcsolat, ha bízol a másikban. Bízz benne, hogy igazán szeret és Te se felejtsd el kimutatni Neki az érzéseid. Éreztesd vele, hogy szereted, hogy fontos Neked és akkor oka sem lesz rá,hogy elhagyjon. Ha viszont nagyon aggódsz emiatt, akkor tényleg meg kéne beszélned Vele az érzéseid.
2009. szept. 29. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!